Megússza a börtönt a késelő közveszélyes orvostanhallgató

gyilkosság Tinder orvostanhallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a történetet egyáltalán nem értjük. A fiatal nő bizonyítottan bántalmazta a Tinderen megismert partnerét, mégsem kerül börtönbe, mert orvos lesz. 

A 24 éves Lavinia Woodward drog- és italfogyasztás után teljesen kifordult magából, majd a Tinderen megismert barátjára támadt. Először ütlegelni kezdte, aztán tárgyakkal dobálta a férfit, majd egy késsel megszúrta.

Lavinia Woodward ütlegelte, tárgyakkal dobálta, majd leszúrta barátját Forrás: Facebook/Lavinia Woodward

Az eset tavaly decemberben történt, de az Oxfordi Egyetemen tanuló orvostanhallgató még

nem került börtönbe.

Állítólag nem is fog, ugyanis tehetséges tanuló, akinek írásai már több orvosi lapban is megjelentek. A korábban drogfüggő Lavinia egyébként sebésznek készül.

Lavinia megúszhatja a börtönt, csak mert tehetséges, és írásai már több orvosi lapban is megjelentek Forrás: Facebook/Lavinia Woodward

Bizonyos információk szerint a lány éppen Barbadoson nyaral, és majd csak októberben folytatja a tanulmányait, bár az ítéletet még ez előtt, szeptemberben fogják meghozni.

Lavinia azonban joggal reménykedik, a bíró ugyanis azt nyilatkozta, hogy a kimagaslóan tehetséges orvosjelöltet kár lenne lecsukni – írta meg a LadBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.