Férfinak adta ki Magát Pili Hussein, hogy dolgozhasson

Forrás: Deepika Nath/unwomen.org -
férfi bánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bányászat vonzotta Pili Husseint, köveket szeretett volna keresni, de nőnek született. Tanzániában a nők az ilyen helyek közelébe sem mehetnek, de Pilit ez nem tántorította el: 10 éven keresztül férfinak adta ki magát, és senki nem kételkedett.

Pili Hussein mindig bányász szeretett volna lenni, de Tanzániában a nőket nem engedik ilyen helyen dolgozni. A tiltás ellenére ő nem adta fel az álmát, bár rögös út vezetett odáig. Pili nagy családban nőtt fel, semmiben nem szenvedett hiányt. Nem voltak gazdagok, de mindenük megvolt, amire szükségük lehetett.

Egészen addig kellemes élete volt Tanzániában, míg az apja férjhez nem adta.

Pili egy olyan agresszív emberhez került, aki mellett nem bírta az életet. Elszökött tőle, és a hajléktalanságot, nincstelenséget választotta inkább. A sors azonban úgy hozta, hogy menekülése közben egyszercsak Mererani városában találta magát, a Kilimandzsáró lábánán, éppen ott, ahonnan a tanzanitot termelik ki.

Pili Hussein Forrás: Deepika Nath/unwomen.org

Pili férfinak adta ki magát, bő ruhákba öltözött és senki nem kételkedett afelől, hogy ő valóban férfi.

Uncle Husseinnek hívtak, senkinek nem mondtam el, hogy igazából a nevem Pili"

egészen addig nem bukott le, míg néhány bányászt meg nem vádoltak nemi erőszakkal.

A férfiak Pilire fogták az erőszakot, akit a rendőrök bilincsben vezettek el. A motozás előtt azonban be kellett vallania, hogy ő valójában nő. Mindenkit megdöbbentett, mikor ennek híre ment.

A bányászok a mai napig nem akarják elhinni, hogy Pili tényleg nő,

pedig azóta már újra megházasodott és született egy lánya is. Sikerült beindítania a saját vállalkozását, de saját lányának nem kívánná ezt az utat. Azt szeretné, ha ő tanulhatna, és megfelelő képességekkel rendelkezne.

A 13 éves argentin fiú élő közvetítés alatt lőtte agyon a barátnőjét (18+)http://www.life.hu/news/20170519-a-13-eves-argentin-fiu-elo-kozvetites-kozben-lotte-agyon-a-baratnojet.htmlOtthon talált fegyverrel játszadoztak a fiatalok, miközben az egészet élőben közvetítették. A 13 éves fiú többször a barátnőjére lőtt a töltetlen fegyverrel, de aztán találtak egy töltényt is, és megtörtént a baj. NewsThinkstockIdőjárás: jön a hidegfront, eső és zivatarhttp://www.life.hu/news/20170518-jon-a-hidegfront-eso-es-zivatar.htmlCsütörtökön és pénteken még kiélvezhetjük a meleg, nyárias időt, de szombaton sajnos már elő kell venni az esernyőket. NewsOrigoMegússza a börtönt a késelő közveszélyes orvostanhallgatóhttp://www.life.hu/news/20170518-nem-kerul-bortonbe-a-kessel-szurkalo-orvostanhallgato.htmlEzt a történetet egyáltalán nem értjük. A fiatal nő bizonyítottan bántalmazta a Tinderen megismert partnerét, mégsem kerül börtönbe, mert orvos lesz. News--Megütötte egy nő a riportert, mert az a mellénél fogva tette arrébb őthttp://www.life.hu/news/20170517-megutotte-egy-no-a-riportert-mert-az-a-mellenel-fogva-tette-arrebb-ot.htmlA BBC riportere az utcán beszélgetett az egyik vendégével, amikor egy nő lépett oda hozzájuk, és beleszólva az élő adásba mindössze annyit mondott: "Ez abszolút fantasztikus!"NewsOrigoTitokban videóztak le egy utcán szexelő párthttp://www.life.hu/news/20170517-videora-vettek-egy-utcan-szexelo-part.htmlTöbbször láttunk már nyilvános helyen szexelő párokat, és most itt a remek alkalom, hogy újra átéljük ezt a csodát. Egy férfi nem csak rögzítette az aktust, de még kommentálta is az azt. News--Így ismerkednek kamuprofillal a csalók: Videó!http://www.life.hu/news/20170517-igy-ismerkednek-a-kamuprofilos-csalok.htmlBizarr videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyedén lehetünk az internetes ismerkedés áldozatai. Hiába tűnik valaki szimpatikusnak, sosem szabad elfelejteni, hogy nem minden az, aminek látszik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.