Rihanna új pasija, a vivó Miles Chamley-Watson: Fotó!

fotó szerelem Rihanna pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő ezúttal teljesen más típusú pasit választott, mint amihez eddig szoktunk. Lehet, hogy ezért lesz ő a boldogság záloga? 

Utoljára még arról szóltak, hogy a tehetséges énekesnő nemsokára férjhez megy, de az akkori kedvese inkább visszavonulót fújt, és lecserélte a sztárt Jennifer Lopezre. Drake azóta már természetesen nincs együtt a sztáranyukával, de ez mit sem változtat azon, hogy Rihanna továbbra is szingli maradt. Egy időben Leonardo DiCaprioval is randizgatott, de abból sem lett végül semmi.

Ám ennek az időszaknak vége, ugyanis most egy 27 éves olimpikon vívóval, Miles Chamley Watsonnal került közelebbi viszonyba. A Met-gálán szúrták ki egymást, az after partyn már egészen össze is melegedtek.

A fiatal sportoló furcsa kinézete úgy tűnik imponál a 29 éves sztárnak: fehérre hidrogénezett hajjal és teljes testet elfedő tetoválásokkal rendelkezik - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.