Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izmaikat kellett megmutatniuk egymásnak az Exek az édenben játékosainak. A férfiak közötti győztest, Csabát kigyúrt teste sem menthette meg a kieséstől. A lányok közül Franciska nyert, de a srácok odáig voltak Bernitől is...

...helyesebben a popsijától, amit a srácok kérésére riszált is egy kicsit. Bernit egyébként mindenki a villa legjobb nőjének tartja. Tamás már régebb óta ismeri, a lány az ő exeként jött be a villába, Milán még erotikus verset is írt hozzá, sőt, már össze is bújtak a takaró alatt. A barna szépségre Norbi is rágerjedt, ám ő igyekszik ellenállni a vágyainak, ugyanis párja, Zsuzsi féltékenysége nem ismer határokat. Kérdés, történik-e valami köztük a végjátékban, ugyanis Csaba búcsúüzenete értelmében Norbi ezentúl Bernivel, Milán pedig Zsuzsival alszik majd.

És íme, a pucsítás:

Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.