Lilu 41 éves lett - Boldog szülinapot kívánunk!

Lilu szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovalcsik Ildikó Magdolna, avagy ismertebb nevén Lilu 1976. május 20-án született Budapesten, így ma ünnepli a 41. születésnapját. Isten éltesse!

"Ebben a korban, már elég 1 gyertya...különben nem látnám a tortát. És lassan fújom el, hogy a kívánságok végére érjek. #birthdaywishes #birthdayweekendbegins #happyyyyyy #partystarted - írta ki közösségi oldalára Lilu, majd pedig közzétette az alábbi fotót az ünneplésről:

"Ez egy nagyon-nagyon-nagyon szuper nap volt....köszönöm a rengeteg köszöntést....még sosem kaptam ennyit....igazából eléggé meghatódtam. köszönöm. #whataday #feelingblessed #happyday #birthday #thanks"

Első posztja alig egy óra alatt túllépte az 1000 lájkot, és természetesen követői is felköszöntötték kedvenc műsorvezetőjüket, aki nemrég tért vissza álomnyaralásáról. A csodás fotót itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.