Szombaton férjhez megy Pippa Middleton

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
Pippa Middleton brit királyi család royal family
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez megy szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga. A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként – tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.

A dúsgazdag Matthews – menyasszonyához hasonlóan – a sport megszállottja: szabadidejében ultramaraton-versenyeken vesz részt, és ifjabb korában profi autóversenyző is volt a Forma-3-as osztályban.

A brit sajtó 2012-ben számolt be először a pár romantikus kapcsolatáról, amely azonban viszonylag rövid ideig tartott, és Pippa Middleton három évig egy másik tőzsdei kereskedővel, Nico Jacksonnal élt együtt. Ez a kapcsolat is véget ért azonban 2015-ben, és Matthews szinte azonnal ismét feltűnt Pippa Middleton társaságában.

Kettejük románca is újjáéledt, és tavaly nyáron hivatalosan bejelentették a házasságkötési tervet. Az esküvőt a Berkshire megyei Englefield kis falujának ősi templomában tartják, alig 10 kilométerre Bucklebury falutól, ahol Pippa és Kate Middleton felnőtt.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Kate Middleton 2011 áprilisában házasodott össze Vilmos herceggel, II. Erzsébet királynő unokájával, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fiával, aki édesapja után majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz. Pippa Middleton nővérének tanúja volt a világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért hat évvel ezelőtti londoni menyegzőn, és azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legfelkapottabb sztárja és mindennapos címlapszereplője lett. A brit királyi családnak mindazonáltal hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel, ellentétben nővérével, akinek II. Erzsébet királynő a Vilmossal kötött frigy után a Cambridge hercegnője címet adományozta.

Forrás: hirado.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.