Elalvó sofőr gázolta halálra a FUNKorporation zenekar egyik tagját, Szántó Lórándot

gázolás Szántó Lóránd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feketetón, a fellépésük után, a hazaúton gázolta halálra egy kisteherautó a kolozsvári FUNKorporation zenekar 28 éves basszusgitárosát, Szántó Lórándot.

Az együttes egy nagyváradi fellépésről tartott haza, amikor Feketetón a polgármesteri hivatal előtti parkolóban megálltak, és kiszálltak a mikrobuszból nyújtózkodni. Ekkor egy nagy sebességgel érkező kisteherautó lesodródott az úttestről, és elgázolta a zenekar két tagját.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A 48 éves sofőr elaludt a volánnál, ezért történt meg a tragédia - írja a Maszol.

Egy 24 éves zenész könnyebb sérüléseket szerzett a balesetben, viszont Szántó Lórándot olyan erős ütés érte, hogy a helyszínen életét vesztette. Haláláról az együttes a Facebookon értesítette rajongóit:

A sofőrt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

"A temetés kedden, 15 órától lesz megtartva Marosugrán" - írták ki.

Dráma! Holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20170521-holttestet-talaltak-a-balatonban.htmlAz MTI tájékoztatása szerint egy ötven év körüli férfi holttestét szállította partra a vízirendészet a csopaki strandnál vasárnap délután. News--Élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter: Videó!http://www.life.hu/news/20170518-megfogta-egy-jarokelo-not-mellet-a-riporter.htmlHihetetlen videó került napvilágra nemrég: élő adásban fogdosott meg egy nőt a riporter. News--Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Nyíregyházán, a pilóta meghalthttp://www.life.hu/news/20170520-lezuhant-egy-vitorlazo-repulogep-nyiregyhazan-a-pilota-meghalt.htmlLezuhant egy vitorlázó repülőgép szombaton Nyíregyházán, a pilóta meghalt - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. NewsFelhőszakadás, viharos szél jöhet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170520-felhoszakadas-viharos-szel-johet-a-hetvegen-idojaras.htmlHidegfront hoz viharos szelet, záporokat, zivatarokat és némi lehűlést. Szombaton 29, vasárnap már csak 22 fok körül lesz a csúcshőmérséklet. News--Kilenc hosszú hétvége lesz 2018-banhttp://www.life.hu/news/20170520-kilenc-hosszu-hetvege-lesz-2018ban.htmlJövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint. A munkanap-áthelyezések miatt ugyanakkor kilenc hosszú hétvége lesz 2018-ban. NewsOrigoA 13 éves argentin fiú élő közvetítés alatt lőtte agyon a barátnőjét (18+)http://www.life.hu/news/20170519-a-13-eves-argentin-fiu-elo-kozvetites-kozben-lotte-agyon-a-baratnojet.htmlOtthon talált fegyverrel játszadoztak a fiatalok, miközben az egészet élőben közvetítették. A 13 éves fiú többször a barátnőjére lőtt a töltetlen fegyverrel, de aztán találtak egy töltényt is, és megtörtént a baj. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.