Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-höz

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Áll az alku TV2 Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta megy a találgatás, hogy mikor és hol tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. A Bors információi szerint egy olyan műsorral jelentkezik újra, amit már egyszer sikerre vitt.

A Bors úgy tudja, hogy Gunel Takács Gábor 10 év után a TV2-n tér vissza az Áll az alku című műsorral. Ez volt az a vetélkedő, ami egy időben még a Barátok köztöt is verni tudta. Pár héttel ezelőtt már felröppentek a hírek, hogy TV2 tárgyal Gundival, de a műsorvezető akkor még semmi konkrétat nem mondott, a hírek szerint azonban mostanra megszületett a megállapodás.

Gundel Takács Gábort a TV2 képernyőjén láthatjuk újra az Áll az alku című műsorban Fotó: Polyak Attila - Origo

"Gundi jó szakember, népszerű, az Áll az alku vele sikerműsor volt, és az is lesz, mert megszületett a megállapodás. Hamarosan aláírják a szerződést is. Feltételezem, nyáron elkezdődik a forgatás, mert az Áll az alkut ősztől műsorra tűzik" - nyilatkozta a lapnak egy informátor.

A TV2 sajtóosztályáról ehhez képest csak annyit mondtak, hogy korai még az őszi műsorokról beszélni. Gundel Takács Gábort még nem érte el a lap.

Így reagált a TV2 Liptai Claudia távozásának hírérehttp://www.life.hu/sztarok/20170521-a-tv2-reagalt-liptai-claudia-tavozasanak-hirere.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a comment:com blog tényként közölve írta meg vasárnap délután, hogy Liptai Claudia elhagyja a TV2-t. Pontosabban azt, hogy lejárt az ötéves szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani, inkább fókuszálna filmes és színházi munkákra. Most a csatorna is megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi és Sági Szilárd estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-a-nagy-duettbol.htmlJövő héten négyes döntő lesz a TV2 A Nagy Duett című műsorában, így talán annak a legszomorúbb a kiesés, aki az elődöntőben pottyan ki. TV + Sztárok--Stohl András elárulta: retteg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-stohl-andras-bevallottan-fel-a-halaltol.htmlA sármos, életvidám színész most nem valami örömteli témában adott interjút: elárulta, mennyire fél a haláltól. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának ma teljesül az álmahttp://www.life.hu/sztarok/20170521-hosszu-katinkanak-teljesul-az-alma.htmlKatinka a minap csúnyán leégett, de ez sem szegi a kedvét. TV + Sztárok--Hoppá! Liptai Claudia otthagyja a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170521-liptai-claudia-otthagyja-a-tv2.htmlBréking! Liptai Claudia otthagyja a TV2-t. TV + SztárokOrigoHoppá! Többen is beszóltak Tóth Verának - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170521-beszoltak-a-rajongok-toth-veranak.htmlTóth Vera esküvői fotója megosztotta a sztár rajongóit a közösségi oldalán. Egyesek szerint gyönyörű, mások azonban nem így gondolják. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.