Majka nagy nőcsábász volt, mielőtt megismerte volna Hajnit. Azokban az időkben sokan megfordultak az ágyában, a műsorvezető pedig elmesélte, melyik nőtípus idegesítette a legjobban.

Számokat ugyan nem mondott, de bizonyára sok nővel volt dolga Majkának. Hajni előtt az egyéjszakás kalandok hozzátartoztak a zenészléthez, és persze ezt ki is használta a rapper. A műsorvezető előszeretettel kategorizálta azokat a nőket, akikkel dolga volt, és elárulta, melyiket utálta a legjobban.

Majka egyéjszakás kalandjairól vallottForrás: TV2

"Hálás vagyok azoknak a nőknek, akik nem akartak velem komoly kapcsolatba kerülni. Kategorizáltuk a lányokat, volt a bubble gum típusú nő, aki szex után, dolga végeztével ott akar maradni... Aztán van a bubble gum plusz, aki meg nem csinált semmit, csak úgy ült ott, mint egy szobanövény. Attól nagyon kivoltam" - mesélte Várkonyi Andrea műsorában Majka, aki összefoglalva tehát a ragadós nőkkel nem tudott mit kezdeni. Nagyon ritkán találkozott olyan lányokkal, akikkel hosszabb távon is el tudta volna képzelni a kapcsolatot, és még azok is el tudták kergetni a rappert örökre egyetlen egy mondattal! "Ha én nagy néha elmegyek a fiútársaságommal mondjuk videojátékozni, Hajninak eszébe nem jut azt mondani, hogy ne menjek. Még szép! Régen, ha meghallottam ezt a mondatot, már ott sem voltam" - idézte Majkát a Bors.