A sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot...

Kylie Jenner Nemegyszer bukott már bele a photoshopolt képekbe Kylie Jenner, de ő csak folytatja. A fiatal celeb - aki leginkább arról ismert, hogy ő Kim Kardashian egyik húga -, szereti kerekebbé varázsolni a fenekét, és vékonyabbá a csípőjét, és hiába nyilvánvaló, hogy a valóságban nem így néz ki, ő mindig megpróbálja becsapni a rajongóit.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Britney Spears Volt idő, amikor Britney Spears bizony meglehetősen eleresztette magát, az utóbbi egy évben viszont mindent megtett azért, hogy formába lendüljön. Úgy tűnik azonban, hogy ő mégsem annyira elégedett a kinézetével, mivel előszeretettel manipulálja a képeit. Ezen a medence mellett napozós fotón például a háta elég természetellenesen görbül.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Lindsay Lohan A színésznő sem rest, ha a képei szerkesztéséről van szó, bár alaposnak nem mondható. Elhíresült a bedőlős fotója, mivel kétségtelen, hogy egy kissé megszerkesztette a képet. A fenekével és a lábaival együtt a hátteret is sikerült eltorzítania, amit persze minden rajongója észrevett!

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

BeyoncéA csodás Beyoncé sem rak ki magáról olyan fotót, ami ne lenne megszerkesztve, és nemegyszer le is bukott már a manipulálással. Ő általában a combjait szokta vékonyabbá varázsolni néhány mozdulattal, de eddig nem sikerült egyik alkotása sem tökéletesre. Általában természetellenesen nagy rést képez a két combja között!

Forrás: Instagram/Beyoncé

Mariah Carey Az énekesnő egykor tényleg bombázó volt, de ma már azért van rajta bőven felesleg. Ezzel ő nincsen teljesen kibékülve, valószínűleg ezért szokta megszerkeszteni a képeit. Arra azonban ő sem ügyel, hogy a háttér mindent elárul. Ezen a bizonyos fotón mondjuk sokáig nem is kell keresni a hibát: az énekesnő egyik válla elég furcsán áll...

Forrás: Instagram/Mariah Carey