Így támogatja Julia Roberts George Clooneyt: Videó!

Forrás: AFP -
ikrek Julia Roberts George Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney hamarosan kétszeres apa lesz. Az örökifjú sztár azonban jogosan tart a gyereknevelés nehézségeitől. Julia Roberts baráti tanácsokkal látta el a kollégáját.

Julia Roberts nem szereti kiteregetni a családi szennyest, nem sűrűn mesél a gyerekeiről, illetve a gyereknevelés nehezebb pillanatairól. Egy barátja kedvéért azonban most kivételt tett, hiszen Clooney is ugyanúgy ikrek édesapja lesz, ahogy Robertsnek is ikrei vannak.

"Amal és George egy szuper páros, nem hiszem, hogy komoly tanácsadásra lenne szükségük. Ráadásul igazi tanácsokat adni nem is lehet, hiszen senki nem fog ott ülni velük hajnal 3-kor, mikor meg kell oldalni egy helyzetet. Nekik kell rájönniük, hogy egy adott szituáció milyen megoldást kíván" - mondta a színésznő.

Elhozták a Hollywoodot - George Clooney és Julia Roberts a cannes-i filmfesztiválon Forrás: AFP

"Ők is rá fognak érezni, ahogy mindenki. Sok sírás, nehéz pillanatok és számtalan megpróbáltatás vár rájuk, de ez az egész egy csodás tapasztalat. Nekem három gyerekem van, és ha belegondolok, hogy egykor milyen picik voltak. Nagyon gyorsan megy az idő" - mesélte Julia az Ellen Showban.

George Clooney mégsem akar családapa lenni?

Eddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van. Olvass tovább itt...
Nagyon cuki Völgyi Zsuzsi kisbabája: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170521-cuki-kepeket-mutatott-babajarol-volgyi-zsuzsi.htmlTündéri fotókkal kápráztatta el a rajongóit Völgyi Zsuzsi: így néz ki most a kislánya.Család--Álomszép fotók Katalin hercegnéről és a kislányáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20170520-katalin-hercegne-es-sarolta-pippa-eskuvojen.htmlNagy nap ez a mai a Middleton és brit királyi család életében is. Katalin húga, Pippa ugyanis férjhez ment. Család--Menyasszonyok anyaszerepben - Bűbájos szoptatós fotók http://www.life.hu/csalad/20170516-menyasszonyok-anya-bubajos-szoptatos-fotok.htmlAz esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák. Család--Íme néhány gyerek, akik a szüleik kiköpött másai: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170503-teljesen-egyforma-szulok-es-gyerekek.htmlSzokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától: ezek a szülők és gyerekek olyan egyformák, mintha ugyanazok az emberek lennének. Család--Ilyen nincs! Elképesztően béna esküvői fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170428-elkepesztoen-bena-eskuvoi-fotok.htmlA borzalmas képek sorozatának még mindig nincs vége! Láttunk már elképesztően kínos régi családi fotókat, mutattunk képeket a túlféltő apukák vicces húzásairól, bizarr apa-lánya pózokról, na meg persze a sztárok kínos múltjáról. Most pedig, hogy egyébként is itt az esküvőszezon, jöjjenek a röhejes menyasszonyok és vőlegények! Család--Elképesztően kínos régi családi fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170421-kinos-regi-csaladi-fotok.htmlTudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.