Down-szindrómás fiú angyalt fényképezett: egy felhőben látta meg

Forrás: Facebook/Kerri Frey Lisles -
felhő fotó őrangyal Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felhőket fotózta a repülőből a Down-szindrómás kisfiú édesanyja telefonjával, aki később törölt párat a több száz képből, Ekkor lett figyelmes az angyal alakú felhőre, amit kisfia örökítette meg: szerinte ez gyermeke őrangyala.

A repülő ablakából fotózta a Down-szindrómás kisfiú a felhőket, több száz képet csinált az édesanyja telefonjával míg Washingtonból Houstonba értek. Kerri Frey Lisles leszállásuk után elkezdte átnézni és törölgetni a felesleges képeket, mivel kevés hely maradt már a telefonján. Egyszer csak egy olyan fotóra lett figyelmes, amitől megállta benne az ütő.

Down-szindrómás fiú angyalt fényképezett Forrás: Facebook/Kerri Frey Lisles

A kisfia felhőről készült képei többsége teljesen átlagos, de van egy, ami egészen különleges. Egy szárnyaló embert ábrázol ugyanis a fotó, illetve egy olyan alakú felhőt. Az anyuka rögtön közzé is tette Facebook-oldalán, és a helyi sajtónak is nyilatkozott az esetről. Leírta, ez egy megosztó fotó, de szerinte Down-szindrómás kisfia a saját őrangyalát örökítette meg a felvételen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.