Ariana Grande-t szerelme vigasztalja a merénylet után - Fotó!

Forrás: Instagram -
Ariana Grande merénylet Manchester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande-t is nagyon felkavarták a manchesteri események, nem csoda, hogy ő is vigasztalásra szorul. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, elképesztő tragédia történt Ariana Grande Manchesterben rendezett koncertjén. Az Iszlám Állam magára vállalta a terrorcselekményt, amely 22 emberéletet követelt, és további 50 embert sebesített meg.

Az énekesnő elhalasztotta a további koncertjeit a merénylet miatt Forrás: Instagram

Nem csoda, hogy az előadót is roppantmód megviselték az események, hiszen neki ugyan szerencsére nem lett semmi baja, mégis rengeteg emberi sors kötődik a koncert időpontjához. A 23 éves popsztárt és az édesanyját Floridában kapták lencsevégre, ahogy éppen kiszálltak egy magánrepülőből.

A fiatal színésznő szomorúan omlott a párja nyakába, aki nem győzte vigasztalni a könnyekkel küzdő lányt. Az előadó el is halasztotta a turnéja többi időpontját, amiről a Twitter-oldalán is írt a rajongóinak. A friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.