Jennifer Lawrence Katy Perry Demi Lovato Madonna Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha a legnagyobb hírességek performanszaiba is becsúszik egy-egy baki, amit nem lehet elsunnyogni a nyilvánosság elől. Ezek a sztárok hatalmasat estek, ráadásul még kép is készült a cikis pillanatokról. 

Katy Perry

Rendkívül kellemetlen helyzetbe került Katy Perry a Latin America MTV Awards színpadán 2008-ban. A szexi híresség éppen egy hatalmas rózsaszín tortába készült beleugrani, ami a performansz része lett volna, ehelyett azonban csúnyán elesett.

Katy Perry hatalmas esése Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő először nagyon megilletődött, majd hatalmas nevetésben tört ki, ezt követően pedig desszertcsatába kezdtek a gitárosával.

Forrás: Getty Images

Jennifer Lawrence

Nem tudjuk elfelejteni Jennifer Lawrence nagy napját, amire valószínűleg ő is emlékezni fog, míg él, erre pedig két jó oka is van: egyrészt azért, mert 2013-ban a legjobb színésznő kategóriában kapott szobrocskát, ami egy feledhetetlen emlék minden színész számára.

Azonban nem sikerült oly kecsesen átvenni a díjat, mint szerette volna, ugyanis a színpadra igyekezve megbotlott a hatalmas szoknyájában, és egy világ szeme láttára vágódott neki a lépcsőnek. Nyilván roppant kínos volt az eset, de szerencsére Hugh Jackman a bajba jutott szépség segítségére sietett.

Madonna

A popkirálynő már több alkalommal is balesetbe keveredett a színpadon, de van egy kedvenc esetünk, ami mindennél viccesebbre sikeredett. Az énekesnő a 2015-ös Brit Awards színpadán adott koncertet. A műsor része volt, hogy földön hempergő férfiakon átgyalogolva énekelt, ekkor azonban váratlan esemény történt:

Az egyik ördögnek öltözött táncos beleakadt az énekesnő palástjába, és magával rántotta Madonnát, aki nem tudott mást tenni, csak tehetetlenül zuhanni. Tudomásunk szerint szerencsére nem történt komoly baja.

Heidi Klum

A szexi szupermodell a 2008-as Emmy-díjátadon került cikis helyzetbe, amit szintén nem lehet elfelejteni. Heidi éppen Tom Bergeron karjaiba próbált beleomlani, aminek az lett a vége, hogy kicsúszott a lába, és a földre zuhant.

Bergeron arca úgy fest, mintha kissé élvezné a nem mindennapi helyzetet, ugyanis ahelyett, hogy felsegítette volna Heidit, hosszú másodpercekig csak állt, és mosolygott. A 43 éve szépség rosszul ért földet, ezért csúnyán megütötte a jobb combját. A fotón jól látható, hogy fájlalja a lábát, de ha minden igaz, nagyobb sérülést nem szenvedett.

Heidi Klum és Tom Bergeron rosszul elsült performansza Forrás: Getty Images

Demi Lovato

Demi Lovato többször is belecsöppent már szerencsétlen balesetekbe. 2015-ből például több esetről is tudunk. Az egyik alkalommal a júliusban megrendezett Kiis FM's Cool For The Summer' Pool Partyn sikerült elesnie. A medencés buli hátránya, hogy a víz miatt igen csúszóssá válik a talaj, ennek esett áldozatul Demi is.

A másik alkalommal a Madison Square Gardenben rendezett Jingle Ball partin esett egy hatalmasat, és kétségbeesetten kapálózott a földön, amíg valaki a segítségére nem sietett.

Sztárok leggázabb Instagram-bakijai: Lindsay Lohantől Britney Spearsig http://www.life.hu/sztarok/20170522-sztarok-leggazabb-instagram-bakijai.htmlA sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot... TV + Sztárok--Sztárok különleges háziállatokkal: tigris, kígyó, disznó és hangyászhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sztarok-kulonleges-haziallatokkal-tigris-kigyo-diszno-hangyasz.htmlA kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás, de néhány sztár nem így van ezzel, vagy legalábbis nem elégszik meg egy kutyával. Rengeteg olyan híresség van, akik különleges állatokat tartanak inkább, úgy mint hangyászsün, kígyó, tigris vagy éppen disznó. TV + SztárokOrigoSztárok, akik helyébe hasonmások léptekhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-sztarok-eltitkolt-hasonmasai.htmlBizonyos hírek szerint a legnagyobb sztárok közül is sokaknak van élő hasonmásuk, akikkel időnként könnyedén tudják helyettesíteni önmagukat: vagy azért mert már nem élnek, vagy azért, hogy egyszerre több funkciót tudjanak ellátni. TV + SztárokOrigoSztárok legcikisebb fotói: Galéria!http://www.life.hu/sztarok/20170516-ezek-a-sztarok-legcikisebb-fotoi.htmlNem csak rólunk, halandó emberekről készülnek olyan fotók, amelyeket jobb lenne elásni mint közzétenni. Ilyen baleset a sztárokkal is megtörténik. A különbség csak annyi, hogy a mi képeinket gondosan elrejthetjük, míg a hírességek ezt nem tehetik meg. TV + Sztárok--Minden idők legnagyobb plasztikrémei: sztárok, akik túlzásba estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-minden-idok-legnagyobb-plasztikremei.htmlA plasztikai műtétek jó célt szolgálnak, egészen addig, amíg valaki túlzásba nem viszi arca vagy egyéb testrészei átszabatását. Az egyszerű halandót persze ez a veszély nem fenyegeti, hiszen őrülten drága volna, de a sztárok minden erőfeszítés nélkül kés alá fekhetnek bármikor. Közülük azonban sokan hihetetlenül messzire mentek, és annyi műtéten estek át, hogy igazi rémmé váltak. Mickey Rourke is abbahagyhatta volna korábban, de Meg Ryannek sem kellett volna olyan sok beavatkozás. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.