Bántalmazásért perlik Tyra Bankst, az America's Got Talent zsűrijét

Tyra Banks America's Got Talent bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az America's Got Talent zsűritagja, Tyra Banks nem bánt a megfelelően a tehetségkutatóra jelentkező versenyzőkkel, és az ő kislányukkal. A benyújtott panasz szerint a gyermek mentálisan és fizikailag is sérült.

Tyra Banks a híres America's Got Talent zsűritagja, de most bántalmazásért perelik. Két versenyző nyújtott be ellene panaszt, mert a modell nem bánt velük, és kislányukkal megfelelően. A versenyzők, Jane Doe és férje egy saját dallal jelentkeztek a versenybe, melyet kislányukról, Maryről írtak. A szám nem annyira nyerte el a zsűri tetszését, és azon kívül, hogy nem szavazták be, állítólag még meg is alázták a párt a színpadon a kislányukkal együtt.

Bántalmazásért perlik Forrás: WireImage/2017 Desiree Navarro/Desiree Navarro

Egy kisgyereknek éppen elég lenne az is, hogy a róla írt dalt és a szüleit is megalázzák, de állítólag Tyra Banks még rontott a helyzeten miután a versenyzők lementek a színpadról.

A benyújtott panasz szerint a kislányt fizikailag is sérülés érte, de főként mentálisan azáltal, hogy a szüleit előtte alázták meg.

Ráadásul őt is kikezdték. A szülők azt szeretnék, ha ez a felvétel egyáltalán nem menne le adásban, amire ígértet kaptak a csatornától - írja a NYMAG.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.