Ilyen édes volt kisgyerekként Csonka András - Fotó!

Forrás: Facebook/Csonka András -
kép Csonka András gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig vicces, ha a régóta ismert sztárokról egy gyerekkori képet láthatunk. Vagy azért, mert szinte semmit nem változtak, vagy azért, mert egyáltalán nem hasonlítanak gyerekkori önmagukra. Csonka András az utóbbi csoportba tartozik: kiskori képe alapján senki nem ismerné fel!

Csonka Andrást már évtizedek óta láthatják a nézők, valószínűleg nincs is olyan, aki ne ismerné fel a sztárt, de gyerekkori képét biztosan nehezen tudnák beazonosítani. A híresség nemrégiben mutatta meg Facebook-oldalán barátainak, hogyan is nézett ki akkor, amikor még csak álmodozott a színpadról.

Ilyen édes volt kisgyerekként Csonka András Forrás: Facebook/Csonka András

A ma magas és karakteres arcú színész gyerekként hihetetlenül édes volt, de az biztos, hogy senki nem ismerné fel a sztárt a kiskori fotója alapján. Akkor valamivel csibészesebb volt a tekintete, amihez egy huncut mosoly párosult!

Csonka András: "Nem lehetek boldog egy klasszikus családmodellben"


Peller Mariann vendége Csonak András lesz, ezúttal vele beszélget a természetfelettiekről az Utazás a lelked körül című sorozatoban, amelyet péntekenként láthatsz a Life Tv-n. A Life.hu-nkaphatsz a műsorból egy kis ízelítőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.