A manchesteri robbantásban egy magyar tanárnő diákja is meghalt

Forrás: AFP/Paul Ellis -
robbantás Ariana Grande Manchester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande koncertjén robbantottak Manchesterben, 22 ember halt meg, 59 pedig megsebesült. Az áldozatok zömében fiatalok voltak...

Az egész világot megrázta a manchesteri robbantás híre. Ariana Grande koncertjén történt a merénylet, főként kiskorúak voltak az arénában. Eddig 22 halálos áldozatot követelt a robbantás, és 59 sérültje van. Az áldozatok között van egy magyar tanárnő diákja is.

Ariana Grande koncertjén történt a robbantás Forrás: AFP/Paul Ellis

"Legalább 15 diákunk ott volt a tragikus koncerten, az egyikük meghalt. Az iskolaigazgató korán reggel e-mailben értesítette a tanári kart, a gyerekekkel egész nap pszichológusok foglalkoznak" - mondta a Délmagyarnak a tanárnő, aki Manchester közelében, Chorley-ban dolgozik egy általános iskolában. "Errefelé az a szokás, hogy az ilyen nagy koncertekre az iskolák is buszokat szerveznek. Elképzelhető, hogy a két volt tanítványom is így jutott el a koncertre" – mondta még a tanárnő.

Széles Sándor édesanyja vallott a fia halálárólhttp://www.life.hu/news/20170525-megszolalt-szeles-sandor-edesanyja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, meghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzője. Mint ismeretes, Széles április eleje óta kómában feküdt, halálhíréről pedig Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke tájékoztatta az MTI-t. Most édesanyja is megszólalt.NewsOrigo27 év után került elő egy pár elrabolt gyerekehttp://www.life.hu/news/20170524-27-ev-utan-kerult-elo-egy-par-elrabolt-gyereke-kinaban.htmlKína legnagyobb keresőoldalának a szakemberei olyan mesterséges intelligenciát fejlesztettek, ami képes az arcfelismerésre. A Baidu elnevezésű oldal hatalmas áttörésnek ígérkezik, főleg azóta amióta egy 10 éves korában elrabolt gyereknek 27 év múlva sikerült megtalálnia a szüleit.NewsOrigoGyermekmolesztálással vádolják Julie Wadswortht és a férjéthttp://www.life.hu/news/20170523-kiskorut-molesztalt-julie-wadsworth-es-a-ferje.htmlNem mindennapi információk kerültek napvilágra a BBC rádiós műsorvezetőjéről és a férjéről. Kiskorú szexuális bántalmazása miatt kerülhetnek börtönbe. News--Meghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzőjehttp://www.life.hu/news/20170523-meghalt-szeles-sandor-gyurta-daniel-korabbi-edzoje.htmlElhunyt a kórházban Széles Sándor, a neves úszóedző. A szakember 61 éves volt. NewsThinkstockDown-szindrómás fiú angyalt fényképezett: egy felhőben látta meghttp://www.life.hu/news/20170523-orangyalat-fotozta-le-a-down-szindromas-fiu.htmlA felhőket fotózta a repülőből a Down-szindrómás kisfiú édesanyja telefonjával, aki később törölt párat a több száz képből, Ekkor lett figyelmes az angyal alakú felhőre, amit kisfia örökítette meg: szerinte ez gyermeke őrangyala. NewsOrigoMeghalt a világklasszis motorversenyző, Nicky Haydenhttp://www.life.hu/news/20170522-meghalt-a-vilagklasszis-motorversenyzo-nicky-hayden.htmlSzerdán biciklis edzése közben ütötte el egy autó Nicky Hayden motorversenyzőt az olaszországi Rimini közelében. Az intenzív osztályon ápolták, az állapota rendkívül súlyos volt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.