Georgina Rodriguez modellkedni kezdett

Forrás: AFP/Michael Buholzer -
modell Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy ezt a pályát választotta magának Georgina, hiszen a szexi szépségnek van mit megmutatnia a nagy világnak. 

Georgina Rodriguez eddig egy Gucci üzletben dolgozott eladóként, de mostanra megunta az unalmas bolti ácsorgást. Persze azért nagyon hálás az üzletnek, hiszen ott találkozott először C.Ronaldoval is, akivel azóta óriási szerelemben élnek.

Topmodell akar lenni Cristiano Ronaldo szerelme Forrás: AFP/Michael Buholzer

Ugyan 10 év korkülönbség van Ronaldo és a gyönyörű Georgina Rodriguez között, de ez őket egyáltalán nem zavarja, sőt. Állításuk szerint olyan harmónia van közöttük, mint még eddig soha senkivel. A sztár már meg is kérte a szexi fiatal lány kezét.

G

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Georgina pedig nem csak a focistának mondott igent, hanem egy modellügynökségnek is, ahol aláírta élete első szerződését. Szeretne világhírű modell lenni, és ahogy elnézzük az adottságait, erre talán minden esélye meg van. Főleg így, hogy olyan híres ember áll az oldalán, mint Ronaldo - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.