Csipa szerint a női agymenés teljesen elviselhetetlen

Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony -
nők hiszti zenész Csipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csipa őszintén bevallotta a nőkről alkotott véleményét: nem bírja elviselni, sőt, időnként már szinte retteg a csajok hisztijétől. 

Csipa, azaz Ördög Tibor arról mesélt nemrég, hogy mit érez olyankor, mikor vitás helyzetbe keveredik egy nővel. A rockzenész szerint ép ésszel teljesen felfoghatatlan, amit a csajok ilyenkor művelnek, és igyekszik minél inkább elkerülni az ilyen helyzeteket.

Csipa szerint a női agymenés teljesen elviselhetetlen Fotó: Bársony Bence/Tv2

"Megfejteni egy női agymenést, talán egy pszichiáter képes rá, de egy átlagos férfi...Még ha nem is lenne bonyolult, mindent túlvariálnak, agonizálnak, körbeírják a világmindenséget. Inkább befogom a fülem, bezárom az ajtót, vagy biciklizek, futok egy jót. Nem állok bele haszontalanul egy vitába."

A 46 éves sztár szerint az a leginkább kiábrándító, amikor egy látszólag aranyos lányból előtör az állat, mert ilyenkor mutatkozik meg, hogy mit is rejt az illető valódi személyisége.

"Jobb, ha menekül ilyenkor az ember, mert a nőkből előjön a sátán, és szinte rettegek, hogy megölnek" - írta meg a Best Magazin.

Hoppá! Csipa lelépett A Nagy Duett élő adásából

A rockzenész egyik pillanatról a másikra tűnt el a A Nagy Duett élő adásából. Sokan találgattak, hogy vajon mi áll a hirtelen eltűnés hátterében, de végül Tilla rántotta le a leplet a nem mindennapi helyzetről. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.