Csipa őszintén bevallotta a nőkről alkotott véleményét: nem bírja elviselni, sőt, időnként már szinte retteg a csajok hisztijétől. 

Csipa, azaz Ördög Tibor arról mesélt nemrég, hogy mit érez olyankor, mikor vitás helyzetbe keveredik egy nővel. A rockzenész szerint ép ésszel teljesen felfoghatatlan, amit a csajok ilyenkor művelnek, és igyekszik minél inkább elkerülni az ilyen helyzeteket. 

Csipa szerint a női agymenés teljesen elviselhetetlenFotó: Bársony Bence/Tv2

"Megfejteni egy női agymenést, talán egy pszichiáter képes rá, de egy átlagos férfi...Még ha nem is lenne bonyolult, mindent túlvariálnak, agonizálnak, körbeírják a világmindenséget. Inkább befogom a fülem, bezárom az ajtót, vagy biciklizek, futok egy jót. Nem állok bele haszontalanul egy vitába."

A 46 éves sztár szerint az a leginkább kiábrándító, amikor egy látszólag aranyos lányból előtör az állat, mert ilyenkor mutatkozik meg, hogy mit is rejt az illető valódi személyisége.

"Jobb, ha menekül ilyenkor az ember, mert a nőkből előjön a sátán, és szinte rettegek, hogy megölnek" - írta meg a Best Magazin.

Hoppá! Csipa lelépett A Nagy Duett élő adásából
A rockzenész egyik pillanatról a másikra tűnt el a A Nagy Duett élő adásából. Sokan találgattak, hogy vajon mi áll a hirtelen eltűnés hátterében, de végül Tilla rántotta le a leplet a nem mindennapi helyzetről. Olvass tovább itt...