Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnek

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gundel Takács Gundel Takács Gábor Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnöke nem látta őt rátermettnek...

Annak idején, amikor Gundi a pályája elején volt, akkori főnöke, Vitray Tamás nem látott benne túl sok fantáziát. Gundel szerint csak kis feladatokat osztottak rá, amikor pedig megkérdezte a tévés legendát, miért nem bíz rá komolyabb munkát is, akkor ő a következőket válaszolta:

Gundel Takács Gábor Vitray miatt hagyta el annak idején az MTV-t Fotó: Polyak Attila - Origo

"Jeleztem, szeretnék továbblépni, de nem tudok, mire ő azt mondta, úgy látja, a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, fájt" - mesélte Gundel, aki a '96-os olimpia előtt távozott az MTV sportosztályától az Eurosporthoz emiatt- írja a Blikk a Story4 TV Arckép című műsorából idézve.

"Ezt azóta sem beszéltük meg, sem ő nem keresett engem, sem én őt. De nincs bennem fullánk, mert az eltelt idő azt mutatja, talán abban igazam volt, nem biztos, hogy a képességeimnek megfelelő feladatokat láttam el akkor."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.