A páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.

"Nagyon szeretem Anitát, olyan, mintha a testvérem lenne" - jelentette ki a Borsnak Emilio, aki a barátságon felül szinte már családtagnak érzi Ábel Anitát.

Emilio és AnitaForrás: TV2

"Nagyon szeretek Anitával együtt dolgozni, és hatalmas büszkeséggel áldom a nevét. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk, ha elkészült a lakás, főzök neki egy speciális Ábel Anita–Emilio vacsorát" - árulta el az énekes. "Anita olyan, mint én: humoros és vagány. Gazdagabb lettem, hogy megismerhettem. Több szempontból is egyek vagyunk, és olykor forradalmi pillanatokat élünk át együtt. Alkotunk. Forró lovon ülünk, és úgy gondolom, hogy ez nemcsak lelkileg meghatározó, de a produkcióinkban is visszaköszön.

Anita sem cáfolt rá a szép érzések gondolatára, sőt a lapnak elmondta, hogy mi az, amiért különösen közel áll hozzá a duettpartnere. "Hasonlítunk, bár bizonyos dolgokban máshogy gondolkozunk, ő magasabb lángon ég. Örülök, hogy együtt toljuk a műsorban a szekeret. Emilio egy nagyon vicces ember, hatalmas szívvel.

Szeretünk minden együtt eltöltött pillanatot."