Hírességek és hisztis vagy szemtelen gyerekeik - Kim Kardashiantól Fergie-ig

Sharon Stone hiszti kim kardashian Hilaria Baldwin Jessica Biel Fergie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek gyerekeinek nincsen átlagos gyerekkoruk: paparazzik, pénz és hírnév veszi őket körül, ennek ellenére mégis meg tudtak maradni olyannak, mint az átlagos kicsik. Íme, néhány fotó, ami bizonyítja, hogy Kim Kardashiannak vagy Fergie-nek is meg kell küzdenie a hisztivel!

Jessica Biel

Jessica Biel és Silas Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice

Áprilisban töltötte be második életévét Jessica Biel és Justin Timberlake első közös gyermeke, Silas Randall Timberlake. A kicsi fiút igyekeznek nem kitenni a kíváncsi tekinteteknek, de a paparazzókat ők sem tudják elkerülni, így néha a hisztisebb pillanatokat is sikerül megörökíteniük a szemfüles fotósoknak. Egy alkalommal Silast éppen akkor kapták lencsevégre, amikor ki volt akadva anyukájára, aki vásárolni vitte.

Sharon Stone

Sharon Stone és a két fia, Laird és Roan Forrás: Northfoto

Három gyermek büszke édesanyjaként Sharon Stone könnyedén veszi az akadályokat, persze ő sincs mindig a helyzet magaslatán. Ha a szexi sztármama figyelme lankad, azt a két fia könnyedén és gyorsan kihasználja. Vagy egy kis csínytevésre fordítják ezt az időt, vagy arra, hogy egymást piszkálják. Az alábbi képen is az látható, hogy Laird és Roan nagyon jól elvan egymás ugratásával, míg a mamájuk nem figyel oda.

Kim Kardashian

Kim Kardashian és North West Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul

A valóságshow-sztár nem rejtegeti úgy a gyermekeit, mint a legtöbb híres szülő. Kim Kardashian meglehetősen sokszor helyezi rivaldafénybe lányát és fiát egyaránt, akiket ettől függetlenül a lesifotósok is szívesen megörökítenek, így kerülnek nyilvánosságra azok a pillanatok, amiket a híres mama nem tenne közzé: például azt, amikor a kislánya keservesen sír.

Fergie

Fergie és Axl Forrás: Northfoto

Az énekesnő egyetlen gyermekét nem nagyon láthatjuk a nyilvánosság előtt, de azért teljesen nem tudják elbújtatni. A hamarosan négyéves Axl Jack Duhamel igazi rosszcsont kisfiúként szeret ellent mondani a mamájának, főleg ha arról van szó, hogy lejárt a sétára szánt idő. Ilyenkor bizony sokkal könnyebb leülni és úgy tenni, mintha még nem kellene indulniuk a parkból...

Hilaria Baldwin

Hilaria Baldwin és családja Forrás: Northfoto

Három gyermek édesanyjaként Hilaria Baldwin minden helyzetet tud kezelni, de még a tapasztalt anyáknak is okozhatnak meglepetéseket a saját csemetéik. Hilaria családja sem úszhatja meg a nyilvános hisztit, amit egy alkalommal meg is örökítettek a lesifotósok: egy kis sétára indult a família, de az egyik csemetének nagyon nem tetszett a friss levegő, és keserves sírásba kezdett.

Pataky Attila saját bevallása szerint kis híján tökéletes férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pataky-attila-majdnem-tokeletes-ferfi.htmlPataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani. TV + Sztárok--Mádai Vivien érzelmeiről nyilatkozott: szerelemből szerelembe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-madai-vivien-erzelmeirol-nyilatkozott.htmlMádai Vivien bevallottan szerelmes típus, már óvodás korában elragadták az érzelmek. Persze évek óta már csak egyetlen egy férfi van, akibe szerelmes, előtte többször is átélte ezt a csodás érzést. TV + SztárokOrigoSabine Kehm mesélt Michael Schumacher balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-egykori-menedzsere-meselt-michael-schumacher-baleseterol.htmlSabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra. TV + Sztárok--Pumpedék következő epizódja minden határon túlmegy (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170529-pumpedek-legalja-musort-keszitettek.htmlA Pumpedék című műsor eddig sem a kulturált beszélgetésről szólt, ám ezúttal tényleg messzire mentek a szereplők... TV + SztárokOrigoGregor Bernadett attól fél, hogy nem kell majd senkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-gregor-bernadett-felti-a-karrierjet.htmlA híres magyar színésznő komoly félelmekről számolt be. A legtöbb sztár ezt nem merné bevallani. TV + SztárokOrigoAz RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-rtl-klub-uj-csatornajan-indul-nadai-aniko-uj-musora.htmlÚj csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.