Katy Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó!

Forrás: Instagram -
színpad terpesztés katy perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry legutóbbi koncertjén mutatta meg, mi van a csillogó, ezüst ruhája alatt: egy óvatlan pillanatban elfeledkezett magáról, és terpesztett.

Alig lehet ráismerni Katy Perryre, hiszen miután szakítotakt Orlando Bloommal, teljesen megváltoztatta külsejét. Megszabadult hosszú loknijaitól, helyette kisfiúsan rövid frizurát vágatott magának. Az énekesnő nemcsak külsőleg ment át változásokon, igazi vadóc lett belőle, mióta újra egyedülálló. Nagy elánnal veti bele magát mindenbe, koncertjein is hasonlóan tüzes, csak egy kicsit meggondolatlan.

Íme, Katy Perry nagy terpesztése Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2017 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Katy Perrynek legutóbbi fellépésén ugyanis sikerült olyat is mutatnia, ami nem szerepelt a tervei között. Az énekesnő egy óvatlan pillanatban ugyanis hatalmasat terpesztett, ezzel pedig közszemlére tette a csillogó ezüstös ruhája alatt lévő fehérneműjét, ami már közel sem volt olyan csillogó...

Az RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-rtl-klub-uj-csatornajan-indul-nadai-aniko-uj-musora.htmlÚj csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t. TV + Sztárok--Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-edesanyjuk-eletet-mentettek-meg-a-kardashian-lanyok.htmlNem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó! TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-katalin-es-vilmos-hazvezetonoje-felmondott.htmlHiába keresett szépen Sadie, úgy döntött nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! TV + Sztárok--Pintér Tibor megharagudott Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pinter-tibor-megharagudott-bochkorra.htmlPintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. TV + SztárokOrigoHoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-mihalik-eniko-labai-kozott-ott-egy-masik-no.htmlKülönleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigoEmilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.