Utcafestőből lett milliárdokat kereső profi focista Gabriel Jesus

Forrás: Instagram -
focista Gabriel Jesus kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014-ben még a világbajnokságra készülve, mezitláb festette a brazil utcákat a nemzeti zászló színeire, ma pedig már a Manchester City milliárdokat kereső játékosa Gabriel Jesus. Hatalmasat fordult a világ a fiatal fiúval.

Gabriel az Instagramon nosztalgiázott, ott osztotta meg azokat a fotókat, amiken az utcát festette a világbajnokságra készülve. Az akkor 17 éves fiú még önkéntesként dolgozott, de a következő világbajnokságon már minden bizonnyal válogatott játékosként lép a pályára.


2014-ben a nevelőegyesületénél évi 1 millió forintnyi összeget keresett, idén pedig, miután a Manchester City leigazolta 26,26 milliónak megfelelő angol font üti a markát - hetente! A keresete így három év alatt az ezerszeresére nőtt - írja a Bors.

Utcafestőből lett milliárdokat kereső profi focista Gabriel Jesus Forrás: Instagram



Hirtelen csaphat le a vihar holnap több megyében ishttp://www.life.hu/news/20170530-hirtelen-csaphat-le-a-vihar-holnap-tobb-megyeben-is-figyelmeztetes.htmlBetört a nyár Magyarországra, de nem örülhetünk sokáig a meleg, napsütéses időnek.News--Nemsokára elkészül a Fidget Spinner pornós változata?http://www.life.hu/news/20170530-a-fidget-spinner-pornos-valtozatara-vagynak-a-fiatalok.htmlFidget Spinner. Ezt ütik be legtöbben a Pornhub keresőjébe. De miért? És mi ez egyáltalán? NewsAFP3 nő erőszakolt meg egy ájult férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170530-tobben-eroszakoltak-meg-egy-ajult-ferfit.htmlRitkábban fordul elő, hogy nők követnek el erőszakot férfiakon, most mégis ez történt... NewsThinkstockExkluzív felvételek: így zajlik egy hamvasztás a krematóriumbanhttp://www.life.hu/news/20170530-igy-zajlik-egy-hamvasztas-a-krematoriumban.htmlEgy igazán különleges helyszínre kapott forgatási engedélyt a Life.hu stábja, méghozzá Budapest egyetlen és az ország legmodernebb krematóriumába. News--Óriási békaszörnyet fogott egy vadász Texasban - Fotó!http://www.life.hu/news/20170530-oriasi-bekaszornyet-fogott-egy-vadasz-texasban.htmlHatalmas békát fogott egy vadász Texasban, a bizarr teremtményről készült fotó bejárta az internetet. A kommentelők azonban kételkednek: vajon tényleg igazi a kép, vagy csak illúzió? News--Állatgondozónőt ölt meg egy tigris Angliábanhttp://www.life.hu/news/20170530-angliaban-allatgondozonot-olt-meg-egy-tigris.htmlTisztázatlan körülmények között megölt egy állatgondozót egy tigris Angliában, a Hamerton Zoo Parkban hétfőn. News






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.