Másfél hónapja rabosították Győzikét adócsalás vádja miatt. Házkutatást is tartottak nála, és most végre kiderült, hogy kinek "köszönheti" a razziákat. Az egyik rokona jelentette fel!

Győzike kálváriája másfél hónapja kezdődött, házkutatást tartottak nála, és rabosították is. 50 milliós adócsalással vádolják a showmant, aki többször nyilatkozott az ügy részleteiről. Kiderült, hogy rengeteg ingóságot le is foglaltak a razzia során, például azokat az arany ékszereket, amiket Győzike édesanyja Evelinre hagyott. Most az is kiderült, hogy a showman kinek "köszönheti" ezt a különleges bánásmódot: unokatestvére jelentette fel. 

Gáspár Győzőt az egyik unokatestvére jelentette fel

"Most már körvonalazódni látszik minden! Úgy néz ki, a saját unokatestvérem jelentett fel. De hogy azt is bejelenti a hatóságoknak, hogy drog és lőfegyver van nálam?! Ez már mindennek a teteje. Nem vagyok szomorú a rokon miatt, de Isten majd jól megveri őt. Ám az sokkal jobban bánt, hogy az egész családomat meghurcolták"  – mondta Győzike a Ripostnak, aki nem akarta megnevezni a bizonyos rokont. Elárulta, ha mindennek vége, tanácsadást fog tartani. "Ha vége lesz ennek a rémálomnak, adótanácsadással akarok foglalkozni" – mondta Győzike.