Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldala

Forrás: redlemon -
Facebook Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala.

"Kasza Tibor Facebook-oldalának több mint 915 ezres követőbázisa száz százalékban organikusan jött létre, ami nagyon ritka Magyarországon. Dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, egymilliárd forintos értékkel bír és ez a tendencia egyre növekszik. Az ereje abban rejlik, hogy Tibor rengeteget kommunikál a követőivel, napi 16 órában interakcióban van a hozzászólókkal. Ezáltal az a heti elérés, amit az oldala biztosít, ideális új kampányok beindításához" - nyilatkozta a lapnak Pintér Szabolcs social media stratéga.

Kasza Tibi Facebook-oldala egymilliárd forintot ér Forrás: redlemon


A Nagy Duett zsűrijének tagja pedig ezt büszkén meg is erősítette:
"Ez a szám valóban helytálló lehet. A legnagyobb hazai cégek szeretnek velem dolgozni, mert nem csak a kampányokhoz biztosítok nagy követőbázissal rendelkező felületet, hanem a stratégiák megalkotásában is részt veszek. Napi szinten öt-tíz megkeresésre kell nemet mondanom, mert a kapacitásomba jelenleg csak olyan megállapodások férnek bele, amelyek minimum fél évre, de inkább egy évre szólnak" - mondta Kasza Tibi, aki hat éve kezdte el építgetni az oldalát, de már az Instagramon is 100.000 követője van.

Tibi azt mesélte, teljesen beszippantotta ez a világ, grafikusként, videósként, fotósként is részt vesz a projektekben. Azt tervezi, hogy TV-csatornává alakítja Facebook-oldalát, szeretne minden nap videkat mutatni a követőinek, hiszen ezeket 500 ezer -1,5 millió ember nézi meg.

Meghalt a világhírű DJ és producer, Marcus Intalexhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-meghalt-a-vilaghiru-dj-marcus-intalex.htmlElhunyt Marcus Intalex, aki világhírű DJ volt, de producerként is ismert volt, valamint meghatározó alakja volt a drum and bass műfajnak. A halál oka egyelőre nem ismert. TV + SztárokThinkstockKaty Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-katy-perry-oriasit-terpesztett-a-szinpadon.htmlKaty Perry legutóbbi koncertjén mutatta meg, mi van a csillogó, ezüst ruhája alatt: egy óvatlan pillanatban elfeledkezett magáról, és terpesztett. TV + SztárokOrigoHírességek és hisztis vagy szemtelen gyerekeik - Kim Kardashiantól Fergie-ighttp://www.life.hu/sztarok/20170529-hiressegek-es-hisztis-vagy-szemtelen-gyerekei.htmlA hírességek gyerekeinek nincsen átlagos gyerekkoruk: paparazzik, pénz és hírnév veszi őket körül, ennek ellenére mégis meg tudtak maradni olyannak, mint az átlagos kicsik. Íme, néhány fotó, ami bizonyítja, hogy Kim Kardashiannak vagy Fergie-nek is meg kell küzdenie a hisztivel! TV + Sztárok--Pataky Attila saját bevallása szerint kis híján tökéletes férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pataky-attila-majdnem-tokeletes-ferfi.htmlPataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani. TV + Sztárok--Sabine Kehm mesélt Michael Schumacher balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-egykori-menedzsere-meselt-michael-schumacher-baleseterol.htmlSabine Kehm, Schumacher egykori menedzsere mesélt a balesetet követő pillanatokról. Meghökkentő részletek kerültek napvilágra. TV + Sztárok--Gregor Bernadett attól fél, hogy nem kell majd senkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-gregor-bernadett-felti-a-karrierjet.htmlA híres magyar színésznő komoly félelmekről számolt be. A legtöbb sztár ezt nem merné bevallani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.