Óriási békaszörnyet fogott egy vadász Texasban - Fotó!

Forrás: Facebook/South Texas Hunting Assoc. -
Béka szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas békát fogott egy vadász Texasban, a bizarr teremtményről készült fotó bejárta az internetet. A kommentelők azonban kételkednek: vajon tényleg igazi a kép, vagy csak illúzió?

Bizarr békát fogott egy vadász, olyat, amilyet eddig még soha nem lehetett látni. A kétéltű körülbelül 5 kilót nyom, és a hossza is hatalmas. A teremtményről természetesen fotó is készült, melyet már több millióan osztottak meg a Facebookon, de persze nem hisznek feltétel nélkül a fotó eredetiségében.

Óriási békaszörnyet fogott egy vadász Texasban Forrás: Facebook/South Texas Hunting Assoc.

A kommentelők kételkednek, ami nem is csoda: nehéz elhinni, hogy létezik ilyen hatalmas szörnybéka. A legtöbb hozzászóló a kép láttán azt kifogásolja, hogy a teremtmény fején nagy kupac szőrszerűség látható, amivel általában egy kétéltű nem büszkélkedhet. Hivatalos állásfoglalás még nem született, de egy szakértő szerint a kép nem hamis, viszont a béka valószínűleg nem ilyen nagy, csak az optikai illúzió miatt tűnik hatalmasnak, mivel a vadász előre eltartja magától - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.