Fenyegető üzeneteket kap a híres magyar színésznő leszbikus szeretője

Forrás: Todd Pendu -
könyv szerető leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc éven át élt leszbikus kapcsolatban az ország egyik legnépszerűbb színésznőjével az a fiatal lány, aki könyvben írja meg a vele történteket. A szerző, aki fenyegető üzeneteket kap, azt állítja, hogy nem bosszúból teregeti ki a szennyest.

"Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok" – írja botránykönyvében a fiatal nő, aki az egyik színházban ismerkedett meg híres szeretőjével, akinek a kilététét még homály fedi, az írónő is csak Színésznőnek hívja, írja a Lokál.

Képünk illusztráció Forrás: Todd Pendu

"A Színésznő tud a könyvről, próbáltam bevonni mindenbe, ami ezzel kapcsolatos, de a környezete olyan erőkkel »rendezi«, manipulálja, hogy most nem szabad a múltjával foglalkoznia. Szomorú valóság, de büntetésben van, és ugyanazt a kirakatéletet éli, amit előttem is élt. A könyvemben ez részletesen le van írva, így bárki megértheti, hogyan is létezett ő előttem, és hogyan él most. Ennek ellenére korábban nagyon támogatta, hogy ilyen módon »fennmaradjon a szerelmünk«, és biztos vagyok benne, hogy az elsők között lesz, aki elolvassa, amint megjelenik. Nem vagyok már szerelmes. Csodálatos nyolc évünk volt, amit nem lehet egy tollvonással kitörölni, a volt páromat pedig tisztelem mint művészt, de emberileg már nagyon messzire sodródtunk egymástól. Az életem új irányt vett, új munkám és kapcsolataim vannak, így mind a színháztól, mind a Színésznőtől elzárkózom a jövőben. Ő öt éve elvált, de a volt férje folyamatosan zaklatott és fenyegetett minket a nyolc évünk során, és természetesen a gyerekkel és a karrierjével zsarolta a Színésznőt, aki ebben lelkileg sokszor megtört. A volt férj nem tudta a nyilvánosság előtt felvállalni, hogy a kirakatbábuja elhagyta. Közöttünk az érzésekben vagy az együttélés harmóniájában nem volt probléma, mindig a Színésznő háta mögül bekúszó, külső hatások romboltak. Ezért is költöztünk el a belvárosból, hogy kevesebb negatív hatás érjen minket, az idén pedig a Színésznő kertes házat szeretett volna venni, hogy a városon kívül építhessünk új otthont magunknak. Semmilyen bosszú vagy keserűség nincs bennem, se pénzéhség, ahogy sokan mondják. Ez a könyv nem azért született, hogy meggazdagodjam belőle, hanem hogy megörökítsen valami egykor létezőt, és néhány órára egy titkos világba repítse az olvasót. Nem foglalkozom az előre károgókkal, inkább remélem, hogy sokan szeretni fogják az írást"nyilatkozta a Lokálnak a a botránykönyv írója, aki azt is elmondta, hogy szerinte a Színésznő mit köszönhet neki.

"Konkrétan fogalmazok: az életét. Amikor egymásra találtunk, ő több öngyilkossági kísérleten volt túl, és boldogtalanságtól, kilátástalanságtól, szeretetlenségtől szenvedett. Berobbantam az életébe a magam húsz évével, fiatalságával, szerelmével, és mindent megadtam neki, amire vágyott – ezért nem lehet egy pillanatig se kérdés, hogy miért is tartott ez nyolc évig. Kapok fenyegető, névtelen üzeneteket, de nem számítanak, abszolút a helyén kezelem a dolgokat. Nem vagyok ijedős típus. Sokan vannak, akik nem szeretnék ezt a könyvet a boltokban látni, mert túl sok a vesztenivalójuk..."

A 63 éves Delhusa Gjon elmondta, miért működik a kapcsolata 22 éves barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-delhusa-gjon-elmondta-miert-mukodik-a-kapcsolata-22-eves-baratnojevel-fannival.htmlDelhusa Gjon őszintén vallott az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról, mi az, amit 41 évvel fiatalabb barátnőjében szeret.TV + Sztárok--Kolléganője lopta meg Molnár Anikót: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-meglopta-molnar-anikot-az-egyik-kolleganoje.htmlMolnár Anikó megdöbbentő esemény áldozata lett: az egyik kollégája berendezést lopott a sztár szépségszalonjából. TV + Sztárok--Average Rob minden sztár mellé odaphotoshoppolta magát - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170530-average-rob-minden-sztar-melle-odaphotoshoppolta-magat.htmlAverage Robot gondolhatnánk a legszerencsésebb srácnak, hiszen minden hírességgel van közös fotója. Valójában csak a Photoshopnak köszönheti a képeket, amiken elképesztően vicces szituációkban látható a sztárokkal. TV + SztárokOrigoRyan Goslin és Eva Mendes már nem él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170530-bennfentesek-szerint-veszelyben-van-ryan-gosling-hazassaga.htmlBizonyos információk szerint a sztárpár már hónapok óta külön él. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta csak a színpadon érzi magát biztonságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-zalatnay-sarolta-a-szinpadon-erzi-magat-biztonsagban.htmlZalatnay Sarolta egy bevásárlóközpontban esett el, ami miatt hosszú ideig nem tudott részt venni fellépésein. Ma már újra dolgozik, de nem múlt egy nyomtalanul a baleset: elárulta, hol érzi magát biztonságban. TV + Sztárok--Miranda Kerr összeházasodott milliárdos vőlegényével, Evan Spiegellelhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-miranda-kerr-osszehazasodott-milliardos-volegenyevel.htmlMiranda Kerr immár újra feleség, ugyanis a hétvégén hozzáment milliárdos pasijához, Evan Spiegelhez, aki a Snapchat tulajdonosa: ők lettek a Hollywood leggazdagabb párja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.