Két nő miatt került ciki helyzetbe Galambos Lajos

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos rajongók ciki Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajcsinak nagyon ciki helyzetbe került, amit a nézők a TV2 Édes élet műsorában láthattak is.

A népszerű zenészt két nő követte egész nap és kompromittáló fotókat készítetek róla. Lajcsi a nézők előtt ugyan kedves volt követőivel, de később elmondta, hogy mennyire kellemetlenül érezte magát a hölgyek miatt. A lányoknak ez volt a legnagyobb vágya, hogy egyszer Lajcsival szerepelhessenek.

"Ennél cikibb helyzetben közönség előtt még soha sem voltam. Mint a bakkecske, úgy ugráltak ott mögöttem. Nagyon blama volt" - mesélte a sztár.

Fenyegető üzeneteket kap a híres magyar színésznő leszbikus szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170531-a-hires-magyar-szineszno-leszbikus-szeretoje-fenyegeto-uzeneteket-kap.htmlNyolc évet át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legnépszerűbb színésznőjével az a fiatal lány, aki könyvben írja meg a vele történteket. A szerző, aki fenyegető üzeneteket kap, azt állítja, hogy nem bosszúból teregeti ki a szennyest. TV + Sztárok--A 63 éves Delhusa Gjon elmondta, miért működik a kapcsolata 22 éves barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-delhusa-gjon-elmondta-miert-mukodik-a-kapcsolata-22-eves-baratnojevel-fannival.htmlDelhusa Gjon őszintén vallott az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek arról, mi az, amit 41 évvel fiatalabb barátnőjében szeret.TV + Sztárok--Kolléganője lopta meg Molnár Anikót: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-meglopta-molnar-anikot-az-egyik-kolleganoje.htmlMolnár Anikó megdöbbentő esemény áldozata lett: az egyik kollégája berendezést lopott a sztár szépségszalonjából. TV + Sztárok--Average Rob minden sztár mellé odaphotoshoppolta magát - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170530-average-rob-minden-sztar-melle-odaphotoshoppolta-magat.htmlAverage Robot gondolhatnánk a legszerencsésebb srácnak, hiszen minden hírességgel van közös fotója. Valójában csak a Photoshopnak köszönheti a képeket, amiken elképesztően vicces szituációkban látható a sztárokkal. TV + SztárokOrigoRyan Goslin és Eva Mendes már nem él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170530-bennfentesek-szerint-veszelyben-van-ryan-gosling-hazassaga.htmlBizonyos információk szerint a sztárpár már hónapok óta külön él. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta csak a színpadon érzi magát biztonságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-zalatnay-sarolta-a-szinpadon-erzi-magat-biztonsagban.htmlZalatnay Sarolta egy bevásárlóközpontban esett el, ami miatt hosszú ideig nem tudott részt venni fellépésein. Ma már újra dolgozik, de nem múlt egy nyomtalanul a baleset: elárulta, hol érzi magát biztonságban. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.