Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról számtalanszor beszámoltunk már, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin elképesztően lefogyott, és az egykor duci kislányból bomba csaj lett. Ám most úgy tűnik, Virág is a diétát választotta, és bizony az eredmény sem maradt el... 

Győzike kisebbik lánya, Virág a napokban ballagott el az általános iskolából. A büszke apuka a Facebook-oldalán tette közzé lánya tablóképét, ami mellett nem tudtunk elmenni: Virágra rá sem lehet ismerni. Nyoma sincs az egykor pufi kiskamasznak, aki bár pici korában, még a Győzike-show idején vékony volt, néhány éve alaposan meghízott.

Virág, a testvéréhez hasonlóan, hatalmas átalakuláson esett át. Mutatjuk!

15 kilót fogyott Gáspár Virág: gúnyolódások céltáblája volt

Amíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat.
Kiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Pumpedék következő epizódja minden határon túlmegy (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170529-pumpedek-legalja-musort-keszitettek.htmlA Pumpedék című műsor eddig sem a kulturált beszélgetésről szólt, ám ezúttal tényleg messzire mentek a szereplők... TV + SztárokOrigoHajdú Péter és kedvese Rómában romantikázik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-hajdu-peter-romaban-nyaral-szerelmevel-foto.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter néhány hónappal ezelőtt tudatták a világgal a Fonogram díjátadón, hogy egy párt alkotnak. Azóta nem rejtik elszerelmüket a nyilvánosság elől, ezúttal Rómából posztoltak. TV + Sztárok--Hajdú Péter és kedvese Rómában romantikázik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-hajdu-peter-romaban-nyaral-szerelmevel-foto.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter néhány hónappal ezelőtt tudatták a világgal a Fonogram díjátadón, hogy egy párt alkotnak. Azóta nem rejtik elszerelmüket a nyilvánosság elől, ezúttal Rómából posztoltak. TV + Sztárok--Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-vitraynem-tartotta-nagy-tevesnek-gundelt.htmlGundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnöke nem látta őt rátermettnek... TV + Sztárok--Rubint Réka nem mindennapi szerelmes üzenetet kapott- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-rubint-reka-szerelmes-uzenetet-kapott-video.htmlRubint Réka és Schobert Norbi tobb mint 10 évvel házasságkötésük után is őrülten szeretik egymást, aminek nap mint nap jelét is adják, ezúttal Norbi egy nem mindennapi videót készített szerelmének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.