Sosem hallott derült ki Mádai Vivien magánéletéről: egykori pasija egy szuperszexi szépségkirálynővel jár. 

Egy darabig azt hittük, hogy Vivi és Bence ismét egymásra talál majd, hiszen a 2012-es szakításukat követő évben újból randizni kezdtek, de végül nem sikerült rendezni a kapcsolatukat. Vivi azóta már boldog családban él egy másik férfival, akitől kisfia is született. Az RTL Klubnál szerkesztőként dolgozó exe közvetlen ezután kezdett el udvarolni a Miss Universe Hungary 2011-es győztesének, Szunai Lindának. 

Mádai Vivien örül egykori párja boldogságánakFotó: Csudai Sándor - Origo

"Szunai Lindával már három és fél éve vannak együtt. De abban állapodtak meg, hogy a magánéletükről soha, senkinek nem beszélnek. Az első közös és nyilvános kép is csak most, a napokban jelent meg róluk a közösségi oldalon, Bence Olaszországba, a Comói-tóhoz vitte el, és ezt követően Milánóban is szétnéztek" - közölte a Bors egyik olvasója.

Linda telefonon megerősítette a híreket, de leszögezte, hogy valóban teljes titoktartásban élik a magánéletüket, és ezen nem kívánnak a jövőben sem változtatni. 

"Linda egy aranyos, kedves lány, örülök, hogy boldogok" - mondta röviden Vivien a hír kapcsán.

Sarka Kata szerint Szunai Linda belülről rohad
Nem éppen kedvesen nyilatkozott egykori szépségkirálynőjéről Sarka Kata. Szunai Lindát hat éve koronázták meg Kata műsorában, és úgy látszik, azóta nagyon sok minden megváltozott...