Szívek szállodája idézetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné Lorelai Gilmore és lánya, Rori történetét? A Szívek szállodája hosszú évekig tartolt a tévénézők között, olyannyira, hogy évekkel később új részeket is forgattak. Bár a szereplők kissé megöregedtek, népszerűségüknek még ez sem ártott.

A mai hidegfrontos, szürke időjáráshoz nem kell más, mint egy kis Szívek szállodája idézetcsomag és máris jobban telik a nap!

A két nagyszájú, állandóan beszélő szereplő aranyköpéseit csokorba szedtük! Nosztalgiázzunk együtt!

Rajongók figyelem! Jöhet az újabb adag Szívek szállodája

A vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra!
Kasza Tibi menyasszonya cuki kisbabával pózol- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-kasza-tibi-menyasszonya-kisbabaval-foto.htmlHatalmas a boldogság Kasza Tibi és pájra, Manker életében, ugyanis néhány héttel ezelőtt, élő adásban jegyezték el egymást. A kapcsolatukhoz már csak egy kisbaba hiányzik, reméljük hamarosan teljesül ez a vágyuk is, ám addig is itt van egy cuki fotó arról, hogyan babázik Manker. TV + Sztárok--Gáspár Virágra rá sem lehet ismerni- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170531-gaspar-virag-friss-fotoja.htmlArról számtalanszor beszámoltunk már, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin elképesztően lefogyott és az egykor duci kislányból, bomba csaj lett. Ám most úgy tűnik, Virág is a diétát választotta és bizony az eredmény sem maradt el... TV + SztárokOrigoKiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Nem szeretik a rajongók a Dirty Dancing újragondolt változatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170526-dirty-dancing-uj-reszet-nem-szerteik-a-rajongok.htmlVajon van olyan, aki nem látta vagy nem hallott még a Dirty Dancing című kultikus filmről, mely Baby és Johnny szerelmi románcát dolgozza fel? '987 után most itt az újragondolt változat is. TV + SztárokOrigoPumpedék következő epizódja minden határon túlmegy (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170529-pumpedek-legalja-musort-keszitettek.htmlA Pumpedék című műsor eddig sem a kulturált beszélgetésről szólt, ám ezúttal tényleg messzire mentek a szereplők... TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is elmondták véleményüket a terrortámadásról- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-sebestyen-balazsek-elmondtak-velemenyuket-a-manchesteri-terrortamadasrol-video.htmlA reggeli show három fenegyereke vidéki túrnéjuk utolsó napját Budapesten töltötte egy üvegstúdióban. A Life.hu riportere is jelen volt az eseményen. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.