Csisztu Zsuzsa Schobert Norbit látta vendégül műsorának forgatásán, de állítólag botrányba fulladt: Norbi nem tűrte tovább a műsorvezető szekálását.

A Csisztu 24 műsorban Schobert Norbi volt Zsuzsa vendége. A koncepció szerint a műsorvezető két ismert embert lát vendégül egy nap, és közben próbálja őket kifaggatni. Ezt tette Schobert Norbival is, ám a fitneszgurunak egy idő után elege lett a műsorvezető piszkálódásaiból.

Csisztu Zsuzsa kiverte a biztosítékot NorbinálFotó: Polyák Attila/Origo

A Blikk állítása szerint Csisztu Zsuzsa végig provokálta Norbit, akinek természetesen szóba került a rendőrmúltja is. Először az verte ki a biztosítékot Norbinál, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy mennyire volt korrupt, bár Csisztu szerint ez csak vicc volt. Itt azonban még nem állt meg. A mostani vagyonod hány százalékát alapoztad meg motoros rendőrként?"  - tette fel a kérdést Zsuzsa, és azt is próbálta kifejteni, hogy Norbi kompenzál valamit a drága autókkal. A vita a vacsoránál fajult el teljesen. Norbi termékei is szóba kerültek, de a fitneszguru hiába szerette volna elmondani az álláspontját. "Ne tudományoskodjunk már!" - mondta Csisztu Zsuzsa, aki eközben a saját véleményét szerette volna kifejteni. Norbinál betelt a pohár, és visszaszólt, Zsuzsa pedig nem túl higgadtan követelte a bocsánatkérését, és perrel fenyegetőzött.  Norbi pedig otthagyta a vacsoraasztalt, de végül visszatért. A lap természetesen kereste a feleket, de nem nyilatkoztak. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója csak annyit közölt, hogy belső ügyként kezelik a dolgot. Természetesen az adásba nem tették bele a botrányos részleteket.

Schobert Norbit a Facebookon támadták: bíróságra megy a sértés miatt


Facebook-oldalán mondta el véleményét dr. Patay Gábor a Schobert Norbi által forgalmazott termékekről, és magáról a fitneszgururól. A durva sértések miatt Norbi bíróság elé viszi az ügyet: "nálam is van tűréshatár" - mondta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!