Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi összeveszett a forgatáson

forgatás Csisztu Zsuzsa Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa Schobert Norbit látta vendégül műsorának forgatásán, de állítólag botrányba fulladt: Norbi nem tűrte tovább a műsorvezető szekálását.

A Csisztu 24 műsorban Schobert Norbi volt Zsuzsa vendége. A koncepció szerint a műsorvezető két ismert embert lát vendégül egy nap, és közben próbálja őket kifaggatni. Ezt tette Schobert Norbival is, ám a fitneszgurunak egy idő után elege lett a műsorvezető piszkálódásaiból.

Csisztu Zsuzsa kiverte a biztosítékot Norbinál Fotó: Polyák Attila/Origo

A Blikk állítása szerint Csisztu Zsuzsa végig provokálta Norbit, akinek természetesen szóba került a rendőrmúltja is. Először az verte ki a biztosítékot Norbinál, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy mennyire volt korrupt, bár Csisztu szerint ez csak vicc volt. Itt azonban még nem állt meg.

A mostani vagyonod hány százalékát alapoztad meg motoros rendőrként?"

"Ne tudományoskodjunk már!"

Norbinál betelt a pohár, és visszaszólt, Zsuzsa pedig nem túl higgadtan követelte a bocsánatkérését, és perrel fenyegetőzött.

Norbi pedig otthagyta a vacsoraasztalt, de végül visszatért. A lap természetesen kereste a feleket, de nem nyilatkoztak. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója csak annyit közölt, hogy belső ügyként kezelik a dolgot. Természetesen az adásba nem tették bele a botrányos részleteket.

Schobert Norbit a Facebookon támadták: bíróságra megy a sértés miatt


Facebook-oldalán mondta el véleményét dr. Patay Gábor a Schobert Norbi által forgalmazott termékekről, és magáról a fitneszgururól. A durva sértések miatt Norbi bíróság elé viszi az ügyet: "nálam is van tűréshatár" - mondta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.