Bangó Margit unokája, Tina kijelentette, ő nem lesz elnyomott sztárfeleség

feleség Bangó Tina sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és Tina már hat éve házasok, kapcsolatukban semmi nem okozhat törést. Tina nem él férje árnyékában, leszögezte, ő soha nem lesz elnyomott sztárfeleség!

Évek óta él boldog házasságban Bangó Tina, akit nemcsak férje, hanem híres nagymamája, Bangó Margit révén is ismerhet az ország. Annak ellenére, hogy rengeteg rajongó veszi körül Emiliot, Tina nem fél. Házasságuk alapja, hogy egyenrangú félként bánnak egymással.

Bangó Margit unokája nem elnyomott sztárfeleség Forrás: TV2

"Nálunk nincs olyan felosztás, hogy melyikünk hordja a nadrágot: Emil nem dönt nélkülem, és én sem döntök nélküle" - mondta Tina, aki szerint ő rendkívül jól kiegészítik egymást. Emlilio a tüzesebb, Tina pedig a megfontoltabb. Elárulta, ő nem hagyja, hogy férjével elszaladjon a ló. "Ha Emillel elszaladna a szekér, vagy felszállna a fellegekbe, majd én visszarántom, de nőként nem akarom átvenni a férfiszerepet. Soha nem szül jót, ha a nő felveszi a nadrágot és férfi akar lenni, de az sem, ha teljesen elnyomják, és nem lehet véleménye, ha csak a férje árnyékában él.

Én biztosan nem leszek elnyomott sztárfeleség!"

aki nemrég családjával új otthonba költözött

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.