Most kiderült, hogy mely csatornán láthatjuk újra Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós riporterét, Vujity Tvrtkot.

Bizonyos hírek szerint a 44 éves sztár eddigi feladatai mellé új pozíciót kap: ő lesz az ATV-n futó Egyenes beszéd című produkció műsorvezetője. Ez azt jelenti, hogy Tvrtko fogja átvenni a HírTV-hez átigazolt Kálmán Olga helyét. 

Ennél a csatornánál folytatja Vujity TvrtkoForrás: TV2

"Vujity Tvrtkót nemsokára az Egyenes Beszéd csapatában is köszönthetjük, amely csatornánk zászlóshajója. Tvrtko a megszokott műsorvezetők mellé csatlakozik a csapathoz, ezzel a feladattal szeretnénk őt bemutatni, mint az ATV újabb vezető arca" - mondta a csatorna vezetője, Németh Szilárd. 

"Megerősítem, hogy hónapokkal ezelőtt megállapodtam Németh Szilárddal. Hamarosan valóban az ATV csapatához tartozom, nagyon várom a találkozót régi barátaimmal és új kollégáimmal. Ezúton is köszönöm profizmusukat és korrektségüket" - mondta Tvrtko aBorsnak.

Vujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámát
Hajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsora legutóbbi adása, amelynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől, és kommentben elküldte bankszámlaszámát.