Tarján Zsófi: "Még nem fogtam fel teljesen, hogy meghalhattam volna..."

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia Hernádi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honeybeast énekesnőjének centiken és másodperceken múlt az élete. Egy felelőtlen vezető veszélybe sodorta Hernádi Judit lányának, Tarján Zsófinak az életét, aki persze nagyon megijedt. Facebookján nyilatkozott az esetről.

"Csókoltatom az X5ös BMW tulajdonosát, aki Törökvészi úton kanyarban, nem igazán jól belátható helyen áttért a szembejövő sávba és index helyett vészjelzővel előzte a buszt, jóval a megengedett sebesség fölött. Centiken múlott, de elkerültük a frontális ütközést. ÜZENEM AZ ÖSSZES ILYENNEK: NE MÁSOK KÁRÁRA ÉLJÉTEK KI A FÉRFIASSÁGOTOK T.E.L.J.E.S. HIÁNYÁT!
Őszinte sajnálattal: Tarján Zsófi"

Ui.: még nem fogtam fel teljesen, hogy meghalhattam volna...

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos
Vajna Timi: "Andy a tapasztalataival segít"http://www.life.hu/sztarok/20170603-vajna-timi-interjut-adott.htmlVajna Timi miközben már az USA-ban éli életét, hazalátogatott Magyarországra.TV + Sztárok--Édesanyjára emlékezteti Delhusa Gjont a barátnője http://www.life.hu/sztarok/20170531-edesanyjara-emlekezteti-delhusa-gjont-a-szerelme.htmlA híres énekes és a barátnője között 41 év a korkülönbség, de ők ennek ellenére is nagyon boldogok. A sztár most elárulta, mi a harmonikus kapcsolatuk titka. TV + Sztárok--Bangó Margit unokája, Tina kijelentette, ő nem lesz elnyomott sztárfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20170602-bango-margit-unokaja-tina-nem-elnyomott-sztarfeleseg.htmlEmilio és Tina már hat éve házasok, kapcsolatukban semmi nem okozhat törést. Tina nem él férje árnyékában, leszögezte, ő soha nem lesz elnyomott sztárfeleség! TV + SztárokOrigoFotózáson élhette újra legszebb esküvői emlékeit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170602-debreczeni-zita-kulisszatitkokat-arult-el-eskuvojerol.htmlDebreczeni Zita nemrég még menyasszonyként tündökölt a havas Dolomitokban, most a kamera másik oldalára állt, és fotósként vett részt egy esküvői divatfotózásán. Az ifjú feleség is szívesen nosztalgiázott, és eddig nem hallott részleteket is elárult az ő nagy napjáról. TV + SztárokOrigoDobó Kata szerint nem jó, ha a női és férfi szerepek felcserélődnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-dobo-kata-a-noi-es-ferfi-szerepekrol.htmlDobó Kata imádja, hogy anya lehet, ahogy azt is, hogy valakinek a szerelme. A színészkedés csak ezután jön, hiába szereti a hivatását. Számára fontos, hogy klasszikus nő legyen. TV + SztárokOrigoSztárok, akiket kitiltottak Kínából: Brad Pittől Harrison Fordighttp://www.life.hu/sztarok/20170601-ok-azok-a-sztarok-akiket-kitiltottak-kinabol.htmlNoha Kína már nyit az amerikai filmek felé, vannak olyan színészek, akiket ettől függetlenül egyáltalán nem látnak szívesen az országukban. Annyira, hogy hivatalosan is kitiltották őket, vagy azért, mert a kormány ellen szólaltak fel, vagy azért, mert tiszteletlenek voltak a kultúrával szemben. Íme, azok a sztárok, akik nem tehetik be a lábukat Kínába. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.