Király Linda megmutatta a szerelmét: Fotó!

fotó Király Linda szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen fotót tett közzé az oldalán Király Linda: a poszt egyszerre cuki és vicces. 

Király Linda a párizsi Disneylandben tett látogatást, ez pedig olyan különleges élmény volt az életében, hogy muszáj volt megosztania a közösségi oldalán a követőivel is. Ezúttal ritka pillanatnak lehettünk szemtanúi, ugyanis a párjával együtt szerepel a fotón.

Nagyon jo napunk volt ma #disneyland #paris #kidagain #szerelmemmel #dejovolt #hullamvasut #airfrance #flyingblue #minniemouse

▪️ L I N D A ▪️ (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

A kép három nap alatt közel kétezer kedvelést hozott a sztárnak, ami nem meglepő, hiszen nem csak nagyon cukik együtt, de Linda Mickey egeres fülecskéi külön nagyon viccesek.

Király Linda: “Három gyerekre gyúrunk”

Király Linda sokat küzdött, legfőként önmagával, de megtalálta a tökéletes férfit, aki az önbizalmát is helyreállította. Elfogadta kinézetét, és nem görcsöl semmin. Már azt is tudják, hogy három gyermeket szeretnének. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.