Több embert megvertek a Nyugatinál, megrongáltak egy villamost is

verekedés Nyugati pályaudvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség keresi azt a két férfit, akik hajnalban a Nyugati téren megrongáltak egy villamost, majd több embert is megvertek. Videó felvételt tettek közzé az esetről a police.hu honlapján. A rendőrség nyomozást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint két férfi 2017. június 4-én 4 óra 30 perc körül a Nyugati téren megrongálta a megállóba érkező villamost és bántalmazta annak vezetőjét. A férfiak, egy a Teréz körúton lévő gyorsétterem előtt taxiba akartak szállni, de mivel a sofőr látta, hogy mit tettek, nem vállalta el a fuvart, ezért őt és a segítségére érkezőket is megverték. A verekedőkről a térfigyelő kamerák felvételeket készítet

Az egyik elkövető 190 centiméter magas, vajszínű hosszú ujjú felsőt és fekete rövidnadrágot viselt. A másik elkövető kopasz, szürke színű hosszú ujjú felsőt és farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.