Elképesztő titkokat vallott be nemrég Ashley Graham: fiatalabb korában két alkalommal is zaklatták szexuálisan. 

A szexi supersize modell nemrég elismerte, hogy a múltban kétszer is szexuális bántalmazás áldozata volt. Az első ilyen alkalommal mindössze 10 éves volt, mikor egy 18 éves fiú arra kényszerítette, hogy fogja meg az álló hímvesszőjét. 

Rengeteg kérdés, szorongás és teher maradt meg Ashleyben az események után, állítása szerint sokáig magát hibáztatta a történtekért. Felnőtt fejjel azonban már pontosan látja, hogy ez a gyermekkori tragédia nem az ő hibájából történt. 

Ashley GrahamForrás: Instagram/Ashley Graham

Második alkalommal pedig egy fotózáson érte a szomorú meglepetés. A fotóasszisztens behívta a mit sem sejtő lányt a mellékhelységbe, majd ott elővette az álló péniszét, és arra kérte Ashley-t hogy vegye a kezébe. 

A szexi sztár természetesen nemet mondott és faképnél hagyta az illetőt. Egészen idáig egy szót nem szólt a történtekről senkinek. Egy barátnője még randizgatott is a férfival, de neki sem árulta el a titkát, hátha azóta a tettes is megbánta a cselekedetét - írta meg a Glamour.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak
Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok.