Cserpes Laura is bikinire vetkőzött - Fotó!

Forrás: Facebook -
Cserpes Laura bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sztár mutatta meg észvesztő idomait bikiniben, és lassan egyre többen fogják, hiszen elkezdődött a nyár. Cserpes Laura is nekivetkőzött.

Itt a nyár, így egyre több celeb szabadul meg a ruháitól, hogy a vízben hűtse le testét a forró időben. Már sokan meg is örvendeztették rajongóikat egy-egy szexi, bikinis képpel, de még legalább ilyen sokan - ha nem többen - vannak, akik eddig nem mutatták meg magukat a sokat takaró ruhák nélkül.

Cserpes Laura mindig megörvendezteti rajongóit fürdőruhás képekkel Forrás: Facebook

Szerencsére Cserpes Laura nem várt sokáig a fürdőruhás fotóval, a hétvégén ő is levetkőzött és megmutatta, milyen dögös idomokkal rendelkezik. Az énekesnő ráadásul nem is akárhol fotózkodott, hanem egy fán. Laura persze nemcsak a bikinis fotóit szokta közzétenni, azt is megmutatja, hogyan telik a szombat estéjük párjával, Gyurta Dániellel.

Lagzi Lajcsi felesége nem ment el a tárgyalásra: elnapolták http://www.life.hu/sztarok/20170607-lagzi-lajcsi-felesege-nem-ment-el-a-targyalasra.htmlSzerdán állt volna bíróság elé Lagzi Lajcsi feleségével, és a többi gyanúsítottal együtt. Ketten azonban betegségre hivatkozva nem jelentek meg a tárgyaláson, egyikük Galambos Lajos felesége. TV + SztárokOrigoOszter Sándor ezért nem kedveli lánya, Alexandra vőlegényéthttp://www.life.hu/sztarok/20170608-oszter-sandor-ezert-nem-kedveli-lanya-alexandra-volegenyet.htmlSzinte a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket Oszterék. Tudjuk, hogy Oszter Sándor nem örül lánya eljegyzésének, szerinte a férfi csak kihasználja a lányát. Alexandra pedig Facebook posztban közölte, teljesen elhatárolódik édesapja kijelentéseitől. TV + Sztárok--Sarka Kata és Hajdú Péter cégügyekben sem közösködik továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20170608-megszabadult-hajduval-kozos-cegetol-sarka-kata.htmlA szépségversenynek, amit eddig Kata Hajdú Péterrel közös cége, a Magyarország Szépe Kft. rendezett, ettől az évtől már a Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása a jogtulajdonosa. TV + SztárokOrigoHarry herceget majdnem megcsókolta egy rajongója: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170607-megcsokolta-egy-rajongoja-harrx-herceget.htmlHarry herceg olyan rajongótáborral rendelkezik, mint egy szupermodell, pedig még életében nem dobta le a textilt. Egy rajongója azonban mégis tudott mutatni kompromittáló fotót róla. TV + Sztárok--Cicciolina fia egy 18 éves lányért hagyta el a menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-egy-masik-lany-miatt-hagyta-el-a-menyasszonyat-cicciolina-fia.htmlVáratlan fordulat történt Cicciolina fiának magánéletében: 6 év együttlét után, az esküvő kapujában hagyta ott a párját. TV + Sztárok--Beyoncé nevével keresett pénzt egy 15 éves lány http://www.life.hu/sztarok/20170607-beyonce-hirnevevel-keresett-penzt-egy-tinilany.htmlEbből is látszik, hogy a mostani generáció már sokkal talpraesettebb az internet használata terén, mint az idősebbek: egy 15 éves lány épített magának egy online vállalkozást, amit Beyoncé nevével hirdetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.