Kasza Tibi jelenleg az egyik legsikeresebb közösségi médiát birtokló magyar sztár, akinek nem mellesleg televíziós műsorai és énekesként fellépései is vannak. Kimondhatjuk, hogy jól megy neki a szekér, ám nem volt ez mindg így...

A Nagy Duett vicces kedvű mentora ezúttal a hot! Magazinnak igen komoly és őszinte interjút adott arról, mit is jelent számára  a siker, a pénz és a hírnév. Bár Tibi jelenleg az ország egyik legsikeresebb sztárja, nem felejtette el, milyen az, amikor nagy szegénység van otthon...

"Tudni kell rólam, hogy roppant szegény családból származom. A bátyámban, és bennem annak ellenére, hogy az édesanyám mindent megtett értünk, rendkívül erős létbizonytalanság alakult ki. Jelenleg nem félek a holnaptól. Azt akarom elérni, hogy nekem és a családomnak sose kelljen félnie attól, hogy mit hoz a következő nap."

Kasza Tibi: "Minden nap köszönetet mondok az éleetmért"Forrás: TV2

 "Minden nap köszönetet mondok az életemért. Amíg az egészségem közbe nem szól, addig nem szertenék visszavonulni a médiából. Imádom, amit csinálok, az álmaimat élem"

Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldala
Kasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala.