Kiderült, ki a legtehetségesebb az idei királynő-jelöltek közül- Videó

Sarka Kata szépségkirálynő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában folyik a felkészülés a Magyarország Szépe döntőre, ahol Sarka Kata és neves mentortársai ezúttal arról döntöttek, a királynő-jelöltek közül ki a legtehetségesebb...

Lázasan készülnek a lányok a hamarosan megrendezésre kerülő Magyarország Szépe döntőre, ahol az is kiderül, idén ki képviselheti hazánkat a világversenyen. Néhány éve

Kulcsár Edina minden idők legjobb magyar helyezését hozta el:

ő lett a világ második legszebb nője, tavaly pedig Gelencsér Tíme szépségében és tökéletes testében gyönyörködhetett a nagyérdemű. Vajon az idei versenyzők között ott van a világ legszebb nője?

Ezúttal a felkészítő táborban arra voltak kíváncsiak a zsűri tagjai, ki mennyire tehetséges. Az első helyezést Koroknyai Virág hozta el, aki egy csodás táncos performance-t mutatott be. Az utolsó pedig Kotrócz Gréta lett, aki olvasta az általa választott verset, így neki kellett elhagynia a tábort is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.