Oszter Sándor ezért nem kedveli lánya, Alexandra vőlegényét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket Oszterék. Tudjuk, hogy Oszter Sándor nem örül lánya eljegyzésének, szerinte a férfi csak kihasználja a lányát. Alexandra pedig Facebook posztban közölte, teljesen elhatárolódik édesapja kijelentéseitől. 

Oszter Sándor elmondta, mi a problémája Alexandra választásával. "Nem méltó ez a férfi a lányomhoz, egy aprócska lyukban élt a kutyáival, jól jön neki a jómódú asszony. Egyszer hívtam meg a házunkba azt az embert ott ült az asztaltársaságban a világ egyik leghíresebb tüdőgyógyásza, aki az országban egyedüliként transzplantál, aztán volt ott még több, a szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember, orvosok, jogászok, erre a bokszoló mindenkit kiosztott, minden témában. Ő volt az okos! Még azt is elmondta, hogy hogy kellene jobban tüdőt transzplantálni... életemben nem szégyelltem annyira magam, mint akkor. Azóta nem volt nálunk az az ember, és nem vagyok benne biztos, hogy ott leszünk az esküvőjükön" mesél a jövőbeli vejéről a Borsnak Oszter.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa a Schobert-botrányról és állítólagos kirúgásáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-csisztu-zsuzsa-a-schobert-botranyrol-es-allitolagos-kirugasarol-posztolt.htmlIsmeretes, hogy Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa összevesztek az ATV műsorának forgatásán. Zsuzsa később a Facebookon kommentálta a történteket, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei. A legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy távoznia kell a csatornától. TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoDisznóvágással és békülős szexszel ünnepelt Pumped Gabo és Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170605-bekulos-szexszel-unnepelt-pumped-gabo-es-agi.htmlDisznóvágásra vitte Pumped Gabo Ágit. Úgy tűnik, hogy Áginak bejött a romantikusnak egyáltalán nem nevezhető program, ugyanis a nap végére az ágyban kötött ki Gabóval. TV + Sztárok--Schobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-schobert-norbi-a-karrierje-allomasairol-elso-szerelmerol-es-rubint-rekatol-meselt-a-potyautasban.htmlEzúttal Schobert Norbi mesélt Garami Gábornak a Potyautasban. Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott. TV + SztárokOrigoDianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.