Katy Perry Taylor Swiftet vádolja

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca -
katy perry Taylor Swift botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry és Taylor Swift jó ideje harcban állnak egymással, és úgy tűnik, a balhé nem csitul, sőt...

Katy Perry úgy gondolja, Taylor Swift a táncosain keresztül próbálja ellehetetleníteni az ő karrierjét. A hajszínét rövidre váltó énekesnő egy interjúban arról panaszkodott, hogy kettejük balhéjában bizony őt senki sem akarja meghallgatni, pedig neki is bőven lenne mondanivalója.

"Senki se kérdezi meg, én hogy látom ezt a dolgot. Minden történetnek három oldala van: egyik, másik, és az igazság"- mesélte keseregve az énekesnő.

Kary Perry és Taylor Swift egykor még jó barátnők voltak Forrás: AFP/2010 Getty Images/Larry Busacca

A legutóbbi balhéjuk Perry háttértácosai miatt volt.

A sztár ugyanis elengedte őket Swift turnéjára azzal a feltétellel, hogy a szerződésükbe rögzítség, hogy bármikor visszamehetnek hozzá, ha szükséges, ugyanis ő is több nagy dobásra is készül a közeljövőben.

Egy év után Perry igényt tartott volna a táncosaira, akik szóltak is Taylor Swift csapatának, ám ezek után kirúgás lett a dolog vége, Katy pedig sérelmezi, hogy rajtuk állt bosszút az énekesnő- írja a Mirror.

Hódi Pamela lett a legjobb anyahttp://www.life.hu/sztarok/20170609-hodi-pamela-nyerte-a-legjobb-anya-cimet.htmlHódi Pamela boldogabb mint valaha, hiszen ő nyerte meg a legjobb anyának járó díjat. TV + SztárokOrigoCserpes Laura is bikinire vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-cserpes-laura-is-bikinire-vetkozott.htmlÚjabb sztár mutatta meg észvesztő idomait bikiniben, és lassan egyre többen fogják, hiszen elkezdődött a nyár. Cserpes Laura is nekivetkőzött. TV + SztárokOrigoOszter Sándor ezért nem kedveli lánya, Alexandra vőlegényéthttp://www.life.hu/sztarok/20170608-oszter-sandor-ezert-nem-kedveli-lanya-alexandra-volegenyet.htmlSzinte a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket Oszterék. Tudjuk, hogy Oszter Sándor nem örül lánya eljegyzésének, szerinte a férfi csak kihasználja a lányát. Alexandra pedig Facebook posztban közölte, teljesen elhatárolódik édesapja kijelentéseitől. TV + Sztárok--Beyoncé nevével keresett pénzt egy 15 éves lány http://www.life.hu/sztarok/20170607-beyonce-hirnevevel-keresett-penzt-egy-tinilany.htmlEbből is látszik, hogy a mostani generáció már sokkal talpraesettebb az internet használata terén, mint az idősebbek: egy 15 éves lány épített magának egy online vállalkozást, amit Beyoncé nevével hirdetett. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi felesége nem ment el a tárgyalásra: elnapolták http://www.life.hu/sztarok/20170607-lagzi-lajcsi-felesege-nem-ment-el-a-targyalasra.htmlSzerdán állt volna bíróság elé Lagzi Lajcsi feleségével, és a többi gyanúsítottal együtt. Ketten azonban betegségre hivatkozva nem jelentek meg a tárgyaláson, egyikük Galambos Lajos felesége. TV + SztárokOrigoMa áll bíróság elé lopási ügyében Lagzi Lajcsi http://www.life.hu/sztarok/20170607-birosag-ele-all-lagzi-lajcsi.htmlGalambos Lajos napja bizonyára feszültséggel teli, hiszen ma áll bíróság elé az áramlopással kapcsolatos ügyben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.