Hujber Ferenc hónapok óta nem szerepelt: állítólag bujkál

Forrás: TV2/Mokka -
Hujber Ferenc eltűnt bujkálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ominózus Mokka-interjút követően Hujber Ferenc eltűnt a nyilvánosság elől. A színész sok mindent összehordott élő adásban, utána viszont nem akart nyilatkozni. Sokan azt gondolták, direkt bujkál, de most kiderült, hol is tölti az idejét.

Hujber Ferenc mindenkit megijesztett kicsit, miután a Mokkában előadta gondolatait Jézusról. "Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú" - mondta akkor Hujber, kijelentése pedig annyira elhíresült, hogy már mém is lett belőle. A kisebb botrányt okozó műsor után ő maga már nem akart nyilatkozni, de hírek azért terjedtek róluk.

Megtalálták Hujber Ferencet Forrás: TV2/Mokka

Hujber apósa például kifejezte ellenszenvét sógorával szemben, és azt is lehetett hallani, hogy már a gyámügy is vizsgálódik a családnál.

Hujber azonban eltűnt a nyilvánosság elől, sokan gondolták úgy, hogy inkább direkt bujkál.

Nemrég azonban kiderült, hol is lehet megtalálni mostanában a színészt. A Bánfalvy Stúdió rendezésében egy fővárosi művelődési központban mutatták be Szabó Magda Abigél című színdarabját, amelyben többek között Hujber Ferenc is színpadra állt - írja a Bors. A lap megpróbált kapcsolatba lépni a színésszel, és kideríteni, vajon tényleg bujkál-e, de Hujber nem volt hajlandó nyilatkozni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.