A sztárok gyerekei semmiben nem szenvednek hiányt, ennek ellenére nem mindegyikükből lesz egy földre szállt angyal. Sokuk hozta nagyon kényes helyzetbe híres szüleiket, vagy balesettel, vagy éppen pornóvideóval. Michael Douglas és Nicholas Cage gyereke sem éppen a jóság szobra.

Nick Hogan

Hulk Hogan és fia, Nick HoganForrás: AFP

A híres pankrátor fia súlyos autóbalesetet okozott egykor. A fiatal fiú több ponton is vétkezett. Egyrészt akkor még túl fiatal volt a vezetéshez, ráadásul alkoholos befolyásoltság alatt ült kormány mögé. A balesetben egy fiatal fiúnak súlyos agysérülései lettek, olyan komolyan megsérült, hogy élete hátralévő részében egész napos ellátásra szorul.

Cameron Douglas

Michel Douglas és CameronForrás: AFP/Gabriel Bouys

A megbecsült színészt legnagyobb fia hozta szégyenbe, aki összesen 7 évet töltött a börtönben drogbirtoklás és drogkereskedés miatt. Eredetileg csak 5 évre ítélték, de mivel a börtönben is folytatta tevékenységét, még két évet kellett lehúznia. Nem is bántak vele szépen: az utolsó két évben magánzárkában volt, többször a csontját is eltörték. Michael Douglas szerint ez a vezetékneve miatt történt.

Nicholas Cage

Weston Cage 2014-benForrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Ha valaki, akkor Nicholas Cage biztosan nem büszke fiára. Weston Cage-nek ugyanis több zűrös ügye is volt. Mentális instabilitás, kábítószerezés és családon belüli erőszak is szerepel a „gyerek" bűnei között. A felesége megverése okozta a legnagyobb visszhangot, 2012-ben el is váltak egymástól. Weston egyébként mindenért az apját hibáztatja!

Laurence Fishburne

Montana és Laurence Fishburne 2006-banForrás: Nancy Ostertag / Getty Images North America / AFP

Borzasztó lehet egy apának azzal próbálkozni, hogy felvásárolja az összes másolatot lánya pornófilmjéből. Mivel Montana Fishburne szereti a lányát, és meg akart menekülni a kínos kérdésektől, megpróbálta, de nem sikerült. Egymillió dollárt ajánlott fel a gyártónak, de azok nem álltak kötélnek. Laurence Fishburne a pornózással akart maga is ismert és híres lenni, de gyorsan megbánta a tettét, visszakozni azonban már nem lehetett. 

Christian Brando

Marlon Brando, jobbra mellette ChristianForrás: Wade Byars / AFP

Marlon Brando fia szinte minden bűnt elkövetett, amit egy ember csak el tud. Miután kimaradt az iskolából, csak züllött. Kemény drogos lett belőle, később pedig megölt egy embert. A fiú a féltestvére élettársát lőtte agyon, és ezért 5 év börtönbüntetésre ítélték. Elvileg a lövés előtt féltestvére arról panaszkodott Christiannak, hogy a barátja veri őt. Marlon Brando mindent megtett azért, hogy enyhítse fia büntetését, rengeteg ügyvédet fogadott a védelmére, védőbeszédében pedig rossz apasága miatt önmagát okolta fia tettéért.