Harry herceg és barátnője kapcsolata egyre komolyabb, nem véletlen, hogy mindenki arra kíváncsi, mikor számíthatnak az eljegyzésre. Meghan Markle-t erről kérdezték egy sajtótájékoztatón, így reagált a színésznő.

Meghan Markle nevét akkor ismerte meg a világ, amikor Harry herceg barátnője lett, azóta van a figyelem középpontjában a színésznő, és minden, amit csinál. Az a hír járja, hogy a királyi család is elfogadta már Meghant, így mindenki csak arra vár, mikor lesz az eljegyzés. A híresztelések szerint már komolyan tervben van a fiatal párnál az esküvő, de ők maguk még nem reagáltak a pletykákra.

Meghan Markle-t az esküvőről kérdeztékForrás: AFP/Andrew Cowie

A Daily Mail újságírója magának Meghan Markle-nek tette fel a kérdést, amikor a színésznő sorozatának, a Suitsnak a sajtótájékoztatóján járt. A riporter azt kérdezte a színésznőtő, reménykedik-e abban, hogy hamarosan összeházasodnak, de Meghan Markle nem válaszolt. Csupán mosolygott az újságíró kérdését hallva.

Harry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedéssel
Harry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon mutogathatja magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!