Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere egy jótékonysági gálán faggatta ki Conchita Wurstot a terveiről, aki elárulta, hogy leszámolna karakterével. Ezért nem akar többé Conchita lenni.

A Life.hu az egyetlen magyar stábként vehetett részt a világ legnagyobb jótékonysági AIDS/HIV-gáláján. A Life Ball elnevezésű rendezvény fővédnökei közé tartozik Elton John és Bill Clinton is. Az idei esemény egyik házigazdája pedig az Eurovízió egykori szupersztárja, Conchita Wurst volt, aki már nem Conchita többé. Korábban kijelentette, hogy

nem kívánja tovább éltetni ezt a karaktert,

szeretne simán Tomként tovább létezni. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak pedig elárulta, hogy miért döntött így.

Tóth Andi kiválaszthatta, kivel csókolózik a Válótársakbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170607-toth-andi-kivalaszthatta-kivel-csokolozik-a-valotarsakban.htmlA Válótársakban egy könnyűvérű lányt formál meg Tóth Andi, ami nagy kihívás számára, de a következő évadban könnyítettek a helyzetén. Kiválaszthatta, kivel akar csókolózni! TV + SztárokOrigoDévényi Tibort nem lekergették, önszántából hagyta ott a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20170612-devenyi-tibort-nem-lekergettek-onszantabol-hagyta-ott-a-szinpadot.htmlAhogy írtunk róla, lekergették a színpadróla Harley fesztiválon Dévényi Tibi bácsit, aki fellépése alatt Kis Grofó nótájával próbálta szórakoztatni a közönséget, amely azonban nem lelkesedett ezért. Most elmondja, mi is történt valójában: állítja, valóban voltak indulatok, de dobálózás nem történt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKenderesi Tamás már 1 éve szereti a párját: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170611-igy-unnepli-az-evfordulojat-kenderesi-tamas.htmlKülönleges, romantikus fotót posztolt a közösségi oldalára Kenderesi Tamás: csodás helyszínen ünneplik az első évfordulójukat a párjával. TV + Sztárok--Lengyel Tamás szabadúszóként folytatja színészi karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170611-lengyel-tamas-felmondott-a-vigszinhazban.htmlMegdöbbentő hírt közölt a híres színész a közösségi oldalán: felmondott a Vígszínházban. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÖrdög Nóra a Balatonról posztolt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170611-igy-elvezkedik-a-balatonnal-ordog-nora.htmlÖrdög Nóri ritka fotót posztolt a közösségi oldalára: így néz ki a műsorvezető, mikor két kézzel tolja . magába a sajtos-tejfölös lángost. TV + SztárokOrigoGaál Noémi: Sosem rúgattam ki Onyutha Juditothttp://www.life.hu/sztarok/20170611-gaal-noemi-reagalt-onyutha-judit-vadjaira.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Onyutha Judit szerint másodszor rúgták ki őt kolléganője, Gaál Noémi miatt. Most azonban megszólalt a másik fél is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.