Stohl András őszintén mesélt a szakítása részleteiről, de az új kedvese is szóba került. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Stohl András 12 év után elhagyta a családját, és már egy ideje nem is bújkálnak az új kedvesével, akivel nagyon boldogok. A sztár őszintén mesélt a jelenlegi helyzetről, és tűnik, sikerült mindenkinek békében elválnia a másiktól. 

"Ancsival rendben vagyunk, hála istennek! Azért nyilván nagyon nehéz ez! Tizenkét év után egy szakítás fájdalmas, de mindketten felnőttek vagyunk, és mindketten szeretjük a másikat – és természetesen a gyerekeket. Ezért is azt gondolom, hogy mindezt nagyon kulturáltan, és emberi módon sikerült megoldanunk. Normálisan." - mondta András.

Stohl András a magánéletéről meséltFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Azt is megtudtuk, hogy a színész új szerelme hogyan élte meg a változással teli időszakot:

"A párom ebből a szempontból könnyebb helyzetben van. Benne nincs fájdalom, a fájdalom Ancsiban van. Ő nyilván nagyon nyitott lenne arra, hogy segítsen nekem bármiben. Így ismert meg, ezzel pontosan tisztában van, és el is fogadta ezt. És ő is pontosan látja ma már, hogy nem mulatozni járok, hanem dolgozni" - írta meg a Bors.

Stohl András friss kapcsolatáról áradozott
Stohl András színészkollégája, Papp János vendége volt egy beszélgetésen, amelynek célja a Miklós-téri iskolában élő gyerekek támogatása. A színészt többek közt a szerelemről kérdezték, ő pedig szokatlan őszinteséggel beszélt a témáról, gyermekeiről és az új kedveséről is.