Bizarr dolgokat művel a thaiföldi Skorpiókirálynő: Fotók!

Skorpió skorpiókirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül kapta a Skorpiókirálynő nevet ez a thai nő: olyan dolgokat művel, amelyektől mindenki karján feláll a szőr. 

Kanchana Kaetkaew egy thai származású nő, aki olyan bátorságról tett tanubizonyságot, melyre csak nagyon kevesen lennénk képesek. Az már egy más kérdés, hogy ezt a bátorságpróbát talán sokan nem is szeretnénk kipróbálni.

Kaetkaew ugyanis olyan kapcsolatot ápol a skorpiókkal, mint más egy kölyökkutyával. Rezzenéstelen arccal hagyja, hogy a veszélyes állatok ellepjék a testét, sétálgassanak az arcán, sőt, adott esetben

még a szájába is belemásznak.

A nő már a Guinness rekordot is döntött, ugyanis 3 perc 28 másodpercig hagyta, hogy egy skorpió a szájában garázdálkodjon. Azzal is csúcsot állított fel, hogy 33 napig 5 ezer skorpióval volt egy légtérben - írta meg a DailyMail.

A világ 5 legfurább Guinness rekordja

Vannak emberek - no meg állatok -, akik a legbizarrabb dolgoktól sem riadnak vissza a hírnév érdekében. Íme, öt meglepően fura Guinness rekord.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.